Woody Allen i kovending efter gave

Den talentfulde Kevin Spacey er så vild efter at få en rolle i en af Woody Allens film, at han har købt ham et abonnement til Netflix.

Woody Allen - kom på andre tanker. (AP Photo)
Woody Allen - kom på andre tanker. (AP Photo)

En af fordelene ved livet som filmskuespiller er, at man næsten altid kan vise folk, hvad man duer til. Man skal bare sætte filmen på.

Men det besværliggør tingene en smule, når ens seneste store rolle kun ligger på internettet. Det måtte den amerikanske skuespiller Kevin Spacey sande, da han fik meldingen om, at den legendariske instruktør Woody Allen ikke umiddelbart mente, at han havde en rolle til Spacey i en af sine kommende film.

Museklik væk
Men hjælpen var kun få museklik væk, fortæller Kevin Spacey til magasinet GQ. Han skyndte sig nemlig at sende den neurotiske instruktør et abonnement på den digitale streamingtjeneste Netflix, hvor man kan opleve Spacey i hovedrollen i den populære dramaserie "House of Cards".

Sinatra far til Mia Farrows søn



Woody Allens komedie i Rom skuffer

- Hvis en skuespiller vil have en rolle eller har lyst til at arbejde sammen med en bestemt person, så gør man alt inden for rimelighedens grænser for at forsøge at få fat i rollen. Hvis de vil have dig til at komme forbi og steppe i deres entré, så stepper du i deres entré, fortæller Spacey.

Noget tyder på, at Kevin Spaceys fodarbejde har virket. Woody Allen har i hvert fald siden givet udtryk for, at han godt kunne overveje at bruge skuespilleren, fortæller Spacey selv.