Laura Bro har sin baby med på filmoptagelse

Skuespillerinden Laura Bro er netop nu i Prag ved spille rollen som enkefru Petri i filmen 'Skammerens datter' - og hun har sin ni måneder gamle søn med på optagelserne

Den 40-årige skuespiller Laura Bro er på såkaldt arbejds-barsel med sin ni-måneder gamle søn i Prag.(Foto: Bo Nymann)
Den 40-årige skuespiller Laura Bro er på såkaldt arbejds-barsel med sin ni-måneder gamle søn i Prag.(Foto: Bo Nymann)

PRAG(Ekstra Bladet): Den 40-årige Laura Bro fik sidste år sønnen Henry, der i dag er ni måneder gammel. Og nu har hun taget sønnen med til Prag på såkaldt arbejds-barsel, som hun overfor Ekstra Bladet kalder det med et lille glimt i øjet..

- Jeg fik tilbudt rollen som enkefru Petri i 'Skammerens datter', og synes, at det lød helt vildt spændende at lave en eventyrfilm i en stor europæisk hovedstad. Så jeg tog min søn med herned, og når jeg er på selve de daglige filmoptagelser, bliver han passet af min mor. Og så er jeg sammen med ham igen, når dagens arbejde er færdigt, siger Laura Bro, der er datter af skuespillerinden Helle Hertz og skuespilleren Christoffer Bro og iøvrigt søster til skuespillerne Nicolas Bro og Anders Peter Bro.Laura Bro med sin mor, skuespillerinden Helle Hertz, der også er taget med til Prag for at passe Lauras lille søn Henry, mens Laura selv er på arbejde om dagen her i Prag.(Foto: Henning Hjort)
Laura Bro med sin mor, skuespillerinden Helle Hertz, der også er taget med til Prag for at passe Lauras lille søn Henry, mens Laura selv er på arbejde om dagen her i Prag.(Foto: Henning Hjort)


Til Ekstra Bladet forklarer Laura Bro, at det næsten var, som om hendes lille søn vidste, at hun skulle ned til Prag og arbejde.

- 14 dage inden jeg tog afsted, holdt jeg nemlig op med at amme ham, fordi han ikke havde lyst længere. Og så fik han sin mælk med sutteflaske i stedet. Og det passede jo ganske fint med mine arbejdsplaner her i Prag, siger Laura Bro, der er begejstret for rollen som enkefru Petri, der sammen med sin onkel, alkymisten Mester Magnus(Olaf Johannessen) hjælper hovedkarakteren Dina mod de onde kræfter.Maria Bonnevie, Rolnad Møller og Søren Malling i en scene fra 'Skammerens datter'.(Foto: Neptenthe)
Maria Bonnevie, Rolnad Møller og Søren Malling i en scene fra 'Skammerens datter'.(Foto: Neptenthe)


En klog kone
- Enkefru Petri er apoteker. Hun er en såkaldt klog kone, der ved rigtig meget om f.eks. urter, og hendes onkel Mester Magnus er også god til at blande alt muligt sammen. Og de bruger sammen deres evner til at hjælpe Dina, forklarer Laura Bro.

Netop nu mangler filminstruktøren Kenneth Kainz her i Prag kun 15 dages optagelser, før filmen er færdigindspillet. De bærende roller som Dina og Rosa skal spilles af to 12-årige danske piger, hvis identitet ind til videre er hemmelig, fordi der er så stor interesse for filmen hjemme i Danmark. Men på rollelisten kan man også finde store navne som Søren Malling, Roland Møller, Jakob Oftebro, Olaf Johannesen, Peter Plaugborg, Maria Bonnevie, Stina Ekblad og Allan Hyde.

'Skammerens datter' har premiere i de danske biografer i marts måned 2015.Laura Bro ses her med sin mor Helle Hertz og sin bror Nicolas Bro.(Foto: Jakob Jørgensen)
Laura Bro ses her med sin mor Helle Hertz og sin bror Nicolas Bro.(Foto: Jakob Jørgensen)


Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.