Brækket ankel skaber panik om Star Wars-optagelser

Filmbosserne tvunget til at lægge nye optage-planer efter Harrison Fords ankel-skade

Harrison Ford blev hentet i helikopter og indlagt på et hospital i Oxford, efter at en dør i rumskibet Millennium Falcon væltede ned over hans ankel. (Foto: PA Photos)
Harrison Ford blev hentet i helikopter og indlagt på et hospital i Oxford, efter at en dør i rumskibet Millennium Falcon væltede ned over hans ankel. (Foto: PA Photos)
Følg Underholdning

Harrison Ford, der i 'Star Wars'-universet går under navnet Han Solo, fik torsdag en hydraulisk rumskibsdør ned over benet, og ifølge flere medier er hans ankel brækket.

Uheldet skete under optagelserne til den nye 'Star Wars', der har planlagt premiere i slutningen af 2015.

Harrison Ford skadet under Star Wars optagelser

Den brækkede ankel skaber nu panik omkring optagelserne, der foregår i de engelske Pinewood-studier. Instruktør J.J. Abrams og filmprojektets andre bosser må nemlig nu genoverveje deres optage-plan for at undgå forsinkelser og økonomiske tab i millionklassen.

Det skriver den engelske avis The Mirror.

Stars Wars-stjerne tvunget på slankekur

- Hver tabt optagedag vil koste et seksciftret beløb med alle de mennesker og special effects, der er involveret. Harrisons skade er et alvorligt tilbageslag, og cheferne mødes for at undgå, at optagelserne bryder sammen i komplet kaos, siger en kilde til avisen.Harrison Ford sammen med Carrie Fisher og Mark Hamill i den første 'Star Wars'-film fra 1977. (Foto: AP)
Harrison Ford sammen med Carrie Fisher og Mark Hamill i den første 'Star Wars'-film fra 1977. (Foto: AP)


Kilden fortæller også, at håbet er, at Harrison Ford hurtigst muligt kan vende tilbage til optagelserne for at indspille de scener, hvor han kun skal filmes fra hoften og op.

Gamle Harrison med i Star Wars 7

Det er ikke første gang, at en skadet ankel forsinker filmoptagelser. Da Robert Downey Jr. skadede sin ankel i 2012, blev optagelserne til 'Iron Man 3' forsinket adskillige uger. Filmen fik dog alligevel premiere til tiden.

Ifølge The Mirror har det engelske arbejdstilsyn været ude forbi studierne, for at se om manglende sikkerhed var skyld i uheldet.

Hollywood-helt rørt over dansk abe-center

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+