Annonce:
Annonce:

Mads Mikkelsen boltrer sig på Fyn

48-årige Mikkelsen nyder indspilningerne til den kommende kulsorte komedie ’Mænd og Høns’

Mads Mikkelsen viser her Ekstra Bladet sin flotte røde cykel, som han cykler rundt på i det fynske landskab under pauserne i optagelserne til filmen ’Mænd og Høns’.(Foto: Kim Kastrup)
Mads Mikkelsen viser her Ekstra Bladet sin flotte røde cykel, som han cykler rundt på i det fynske landskab under pauserne i optagelserne til filmen ’Mænd og Høns’.(Foto: Kim Kastrup)
Annonce:
Følg Underholdning

- Har du set min røde cykel. Det er fanme dejligt at køre rundt her på Fyn. Her har vi noget af Danmarks bedste natur, siger Mads Mikkelsen til Ekstra Bladet med et stort smil, da vi møder ham i landsbyen Kappendrup under optagelserne til Anders Thomas Jensens kommende kulsorte komedie ’Mænd og Høns’.

Hårdt kvæstet skuespiller nåede lige Mads Mikkelsen-filmFra venstre: Søren Malling, Kirsten Lehfeldt, Bodil JØrgensen, Nikolaj Lie Kaas, Ole Thestrup, David Dencik, Nicolas Bro og Mads Mikkelsen.(Foto: M&M Productions)
Fra venstre: Søren Malling, Kirsten Lehfeldt, Bodil JØrgensen, Nikolaj Lie Kaas, Ole Thestrup, David Dencik, Nicolas Bro og Mads Mikkelsen.(Foto: M&M Productions)


Mads Mikkelsen er hjemmevant i diverse internationale film og tv-serier, men det er helt tydeligt, at han nyder at være på hjemmebane i Danmark.

- Jeg elsker at arbejde med danske film. Det er jo skønt at arbejde på sit eget sprog sammen med folk, som man kender rigtig godt. Jeg går dog altid efter den gode historie, uanset om det er i Danmark eller i udlandet, siger Mads Mikkelsen, der i ’Mænd og Høns’ arbejder sammen med fire af Danmarks absolut bedste mandlige skuespillere, nemlig David Dencik, Nikolaj Lie Kaas, Søren Malling og Nicolas Bro, der alle spiller hans brødre.

Klar til endnu en bid menneskekødMads Mikkelsen springer ud som en højst mærkværdig bror med overskæg og krøllet hår i filmen ’Mænd og Høns’, hvor han her bliver instrueret af Anders Thomas Jensen.(Foto: Buena Vista International)
Mads Mikkelsen springer ud som en højst mærkværdig bror med overskæg og krøllet hår i filmen ’Mænd og Høns’, hvor han her bliver instrueret af Anders Thomas Jensen.(Foto: Buena Vista International)


Annonce:

To brødre bliver til fem
Filmen følger de to meget særprægede brødre, Elias (Mads Mikkelsen) og Gabriel (David Dencik). Da deres far dør finder brødrene, der bestemt ikke er glade for hinanden, via deres fars testamente ud af, at de er adopterede. Elias og Gabriel beslutter på trods af deres uoverensstemmelser at opsøge deres fædrene ophav og drager afsted til øen, hvor deres biologiske far bor. Her venter der imidlertid Elias og Gabriel en stor overraskelse. Omringet af øens mange anormale personligheder opdager Gabriel og Elias dog den både lammende og befriende sandhed om dem selv og hele deres slægt. Og oven i hatten får de tre nye brødre.

- Min karakter Elias kan rigtig godt lide sin bror Gabriel, men Gabriel kan ikke så godt lide Elias. Og det er der mange gode grunde til, siger Mads Mikkelsen og tilføjer:

- Vi fem brødre, der sidder her ved bordet er altså ikke helt raske mennesker. Vi er ikke de sundeste eksemplarer af menneskeracen, siger Mikkelsen med et lunt smil og peger selvfølgelig på, at Anders Thomas Jensens finurlige universer altid er fyldt med meget skæve personligheder.

Mikkelsen: De ville skære min finger afFem aparte 'brødre' samt en filminstruktør klar til action: Fra venstre: Nicolas Bro, filminstruktør Anders Thomas Jensen, Mads Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling og Nikolaj Lie Kaas.(Foto: Buena Vista International)
Fem aparte 'brødre' samt en filminstruktør klar til action: Fra venstre: Nicolas Bro, filminstruktør Anders Thomas Jensen, Mads Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling og Nikolaj Lie Kaas.(Foto: Buena Vista International)


Fodbold VM på filmsettet
- Nu er der jo VM i fodbold. Har i fået set nogle kampe efter de daglige optagelser?

- Ja, selvfølgelig. M&M Production har lejet en stor bus med en storskærm, hvor vi hver dag sidder og ser fodbold. Og jeg har næsten set samtlige kampe. Vi skal jo også nyde livet, siger Mads Mikkelsen, der har Tyskland som favorit til at vinde VM i fodbold.

’Mænd og Høns’ har premiere i januar 2015.

Se de danske filmstjerners VM-favoritter herSøren Malling, David Dencik og Mads Mikkelsen hygger sig under optagelserne til filmen 'Mænd og Høns' på Fyn.(Foto: Buena Vista International)
Søren Malling, David Dencik og Mads Mikkelsen hygger sig under optagelserne til filmen 'Mænd og Høns' på Fyn.(Foto: Buena Vista International)


Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: