Glee-stjerne med i hårdtslående rocker-serie

Sukkersøde Lea Michele skal lege med de hårde drenge i 'Sons of Anarchy'

Lea Michele på den røde løber i maj. Se flere billeder ved at bladre i galleriet. (Video: Splash)

ADVARSEL: Har du ikke set sæson seks færdig? Så læs ikke videre, da teksten herunder afslører en del af handlingen.

Hun er kendt for at være sødere end candyfloss i skolekor-serien 'Glee', hvor hun synger som en drøm og sørger for, at alle får et smil med på vejen.

Men nu skifter Lea Michele det sukkersøde ud med det voldelige og barske. I hvert fald midlertidigt.

Lea Micheles nye kæreste er tidligere gigolo

Hun skal nemlig være med i den syvende og sidste sæson af rocker-serien 'Sons of Anarchy', der følger en motorcykelklubs hårde liv i Californien.

I går blev hun spottet på settet, hvor episode seks af den nye sæson er ved at blive optaget. Her blev hun set sammen med det 34-årige Hollywood-hug Charlie Hunnam, der spiller seriens hovedperson, rockeren Jax Teller.

Desuden bekræftede hun selv på Twitter, at hun skal være med i serien.

Succesfuld tv-serie får dødsstødet

Ifølge FX, som står bag serien, skal Lea Michele spille en alenemor ved navn Gertie, der arbejder som servitrice på en rasteplads, og som får et tæt forhold til Jax Tellers mor, Gemma Teller, som spilles af Katey Sagal.

Netop at den 27-årige brunette spiller en alenemor, har fået seriens mange fans til at spekulere over, om der mon er planlagt en romance mellem 'Glee'-stjernen og Charlie Hunnam, hvis rolle, Jax Teller, mistede sin kone i slutningen af sæson 6.

Tv-stjerne taler ud om kærestens narko-død

Charlie Hunnam spiller hovedrollen som Jax Teller i 'Sons of Anarchy'. Og hvem ved - måske skal han fjolle rundt med Lea Michele i den nye sæson? (Foto: All Over)
Charlie Hunnam spiller hovedrollen som Jax Teller i 'Sons of Anarchy'. Og hvem ved - måske skal han fjolle rundt med Lea Michele i den nye sæson? (Foto: All Over)

Det er i øvrigt ikke første gang, at 'Sons of Anarchy' og 'Glee' udveksler folk både foran og bag kameraet. For eksempel har Katey Sagal, der er gift med skaberen af 'Sons of Anarchy', Kurt Sutter, tidligere haft en gæsterolle i 'Glee', ligesom 'Sons of Anarchys' executive producer og instruktør Paris Barclay tidligere har instrueret 'Glee'.

Lea Michele er ikke den eneste gæsteskuespiller i den kommende sæson. Også navne som Marilyn Manson og Courtney Love får en rolle i rocker-serien.

Endnu en 'Glee'-stjernes kæreste død på hotel

Lea Michele på settet til 'Sons of Anarchy'. (Foto: All Over)
Lea Michele på settet til 'Sons of Anarchy'. (Foto: All Over)