Annonce:
Annonce:

Jubler over lunkne Krumme-anmeldelser

Den seneste Krummerne-film får - stik mod forventningen - ikke decideret katastrofale anmeldelser, hvilket har fået filmens bagmand til udsende jubel-mail

Annonce:
Følg Underholdning

Anmeldelse: Ingen krummer i ny Krumme-film

Hvor andre filmproducenter sædvanligvis holder lav profil, når deres film høster en stribe 3-stjernede og 2-stjernede anmeldelser, forholder det sig stik modsat hos Regner Grasten. Her indrykker man i stedet en annonce i Politiken og rundsender en jubelmail til den samlede danske presse med overskriften: ’Så skete miraklet - Publikum og anmeldere er enige’.

– Vi er super glade for at fortælle, at nu har vi også anmelderne med os. Og selv om publikum under alle omstændighederne nok skal finde vej til biografen, er det jo altid rart med gode anmeldelser. Men jeg kan jo næsten blive helt bekymret. Det må jo heller ikke være for godt. Folk skal jo ikke tro, at jeg er begyndt at lave festivalfilm, siger Regner Grasten til Ekstra Bladet.

Annonce:

Filmen har jo også fået både lunkne og decideret negative anmeldelser. Blandt andet tre stjerner i BT og to stjerner i Ekstra Bladet. Hvordan har du det med dem?

– Ja, ja. Men nu skal det jo lige siges, at tre stjerner – som eksempelvis dem i BT – for os er at regne for ’rigtig godt’. Af deciderede svinere, så er der jo kun jeres egen og Ekko, men de er jo altid sure, så det er der jo ikke noget at gøre ved. Når vi får tre stjerner og en besked om, at vi leverer varen, så kan vi ikke forlange mere.

Onde tunger – blandt andet Ekstra Bladets anmelder – hævder, at du kun bliver ved med at lave de her familiefilm for at tjene penge. Er det sandt?

– Anmelderne går vel også på arbejde for at få løn og mad på bordet, så den kritik kan jeg ikke rigtig tage seriøst. Mit job er at være filmproducent, og selvfølgelig er det da vigtigt for mig at tjene penge - ellers kan jeg jo ikke leve.

Hvor mange skal købe billetter til filmen, før du er tilfreds?

Annonce:

– Nu er jeg jo meget jysk, så alt over 200.000 solgte billetter på dagens biografmarked er vi meget glade for. Det vil være super godt.

Hvorfor er anmeldelserne så vigtige for dig, når det jo viser sig gang på gang, at folk køber billetter, uanset hvor meget anmelderne opfordrer dem til at holde sig langt væk?

– I bund og grund betyder anmeldelserne jo ganske rigtigt ikke noget, hvis folk gerne vil se en film. Men når det er sagt, så må jeg da indrømme, at det er fedt for en gangs skyld ikke at blive slagtet. Så slipper publikum også for at få at vide, at de er idioter, og folkene bag filmen får noget tiltrængt anerkendelse.

Regner Grasten - her med konen Tove til premieren - står bag filmserier som ’Anja og Viktor’, ’Bølle Bob’ og ’Krummerne’. (Foto: Anthon Unger)
Regner Grasten - her med konen Tove til premieren - står bag filmserier som ’Anja og Viktor’, ’Bølle Bob’ og ’Krummerne’. (Foto: Anthon Unger)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: