Annonce:
Annonce:

Min fars død gjorde mig til en mand

Interstellar-stjernen Matthew McConaughey mistede sin far som kun 22-årig

Her kan du se 'Filmmagasinet', der har fokus på 'Interstellar'
Annonce:
Følg Underholdning

- Når en dreng mister sin far, bliver han hurtigt til en mand. Det var det, der skete, da jeg mistede min far som 22-årig. Jeg husker tydeligt den nærmest ubærlige sorg efter min fars død. Sorgen gjorde mig stærk, og jeg har aldrig set på verden på samme måde igen, fortæller den 45-årige Matthew McConaughey, der i 1992 mistede sin elskede far Jim.

TV: Han skal redde røven på jordens befolkning

Forbandelsen fra den røde sportsvogn
Den meget private bekendelse fortæller McConaughey til People Magazine, hvor han også beretter om en anden oplevelse i sin ungdom, der for alvor ændrede hans liv - eller gjorde ham klogere.

- Jeg husker tydeligt min helt forkerte beslutning om at udskifte min gamle elskede slidte truck med en ny skinnende sportsvogn 300 ZX, men jeg gik i highschool.

Annonce:

- Jeg kalder selv oplevelsen for 'forbandelsen fra den røde sportsvogn'. Min truck var almindelig, rå, pålidelig og social, som mig selv.

- Men den her sportsvogn 300ZX var min drømmebil - eller det troede jeg i hvert fald. Og lige så snart jeg fik sportsvognen forandrede jeg mig. Jeg blev som sportsvognen. Jeg begyndte at gå virkelig meget op i mit fysiske ydre. Jeg blev perfektionistisk og selvbevidst.

Elsker sine tre børn
Den 45-årige Matthew McConaughey er i øvrigt et inkarneret familiemenneske, der lever og ånder for sine tre børn, sønnen Levi på seks år, datteren Vida på fire år og lille Livingstone på to år, som han har fået sammen med sin smukke kone Camila Alves.

Børnene lokker megakendis til stjernerolle

McConaughey: Mine børn skal arbejde hårdt

(artiklen fortsætter under billedet)

Matthew McConaughey og hans smukke kone Camila Alves har sammen tre børn. Her er de til premiere på filmen 'Interstellar' i New York.(Foto: AP)
Matthew McConaughey og hans smukke kone Camila Alves har sammen tre børn. Her er de til premiere på filmen 'Interstellar' i New York.(Foto: AP)
 

Annonce:

Mod fjerne galakser
- Men der gik ikke mere end to måneder, så solgte jeg sportsvognen og købte min gamle truck tilbage, og så blev jeg hurtigt mig selv igen, fortæller Matthew McConaughey, der netop nu er aktuel i blockbuster-filmen 'Interstellar', hvor han dog hverken styrer en truck eller en sportsvogn, men derimod et gigantisk rumskib på vej mod fjerne galakser.

I filmen afsøger skaberen af den banebrydende 'The Dark Knight'-trilogi og 'Inception', Christopher Nolan grænserne for, hvad filmmediet og mennesket kan, i science fiction-dramaet 'Interstellar'.

Matthew McConaughey spiller rollen som den tidligere testpilot Cooper, der sammen med en gruppe forskere og astronauter  rejser via et ormehul gennem tid og rum for at undersøge om menneskeheden har en fremtid ude blandt stjernerne. Og det sker på et tidspunkt, hvor vores tid på den forpinte jordklode er ved at rinde ud.

'Interstellar' har premiere i de danske biografer i dag.

Anmeldelse: Rumfilm er en spektakulær skuffelse

 

 Matthew McConaughey og Anne Hathaway spiller to astronauter i filmen 'Interstellar'.(Foto: AP)
Matthew McConaughey og Anne Hathaway spiller to astronauter i filmen 'Interstellar'.(Foto: AP)
 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: