Arvingerne-stjerne i trekantsdrama

Se traileren her: Mikkel Boe Følsgaard springer ud i filmen 'Rosita', hvor han kæmper om en filippinsk kvindes kærlighed sammen med sin far

Her kan du se filmens trailer

- Det er ved at være et stykke tid siden, at jeres mor døde. Jeg tænkte, at det ville være rart at få en dame ind i sit liv igen.

Således siger faren Ulrik(Jens Albinus) i Frederikkke Aspöcks nye danske kærlighedsdrama 'Rosita' til sine to sønner, da han netop har inviteret en kvinde fra Filippinerne til at bo hos sig med henblik på eventuelt kommende ægteskab.

Den ene af sønnerne, Johannes(Mikkel Boe Følsgaard), bor stadig hjemme, og den nye unge smukke eksotiske kvindes indtog i farens liv, vender helt op og ned på hans tilværelse. Han bliver nemlig forelsket i hende.

Mikkel Boe Følsgaard holder pause fra sit film og tv-arbejde og tager tre måneder til England med familien.(Foto: Anthon Unger) Filmnyheder Arvingerne-stjerne rejser til England

(artiklen fortsætter under billedet)

Mikkel Bo Følsgaard og Mercedes Cabral ses her i en scene fra filmen 'Rosita'.(Foto: Nordisk Film)
Mikkel Bo Følsgaard og Mercedes Cabral ses her i en scene fra filmen 'Rosita'.(Foto: Nordisk Film)
 

Skønhed fra de varme lande
Og i den lille lokale vestjyske fiskerby lægger man selvfølgelig også mærke til den nye beboer. Og der kommer blandt andet bemærkninger som: Så er der fisse, fisse fra de varme lande.

Rollen som Rosita spilles af en af Filippinernes mest kendte skuespillerinder, Mercedes Cabral, som har spillet med i næsten 50 film og tv-serier og er især kendt fra Brillante Mendoza’s film, bl.a. 'Kinatay', som Mendoza vandt Instruktørprisen med ved Cannes Filmfestivalen 2009. Mercedes har også medvirket i sydkoreanske Park Chan-wook’s horrorfilm, 'Thirst'. I rollerne som Maja ses Julie Agnete Vang Christensen, Johannes bror, Allan, spilles af Mads Riisom og vennen Jens spilles af Jacob Moth-Poulsen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jens Albinus i rollen som faren Ulrik, der inviterer en filippinsk kvinde til at bo hos sig.(Foto: Nordisk Film)
Jens Albinus i rollen som faren Ulrik, der inviterer en filippinsk kvinde til at bo hos sig.(Foto: Nordisk Film)

Film Pris til dansk filmskolefilm i Cannes

Talentfuld instruktør
Den talentfulde instruktør Frederikke Aspöck, hvis kortfilm 'Happy Now' vandt en Første Pris i Cannes i 2004 og hvis debutfilm, 'Labrador', havde premiere ved Cannes Filmfestivalen i 2011, fokuserer ofte på nære familierelationer og utroskab i sine film, hvilket også viser sig at være tilfældet med hendes intense og gribende kærlighedsdrama, 'Rosita', hvor en søn og en far forelsker sig i den samme filippinske kvinde!

'Rosita' er skrevet af den succesrige manuskriptforfatter Kim Fupz Aakeson og er produceret af Nordisk Film. Filmen har premiere i de danske biografer den 16. april.

Mercedes Cabral og Mikkel Boe Følsgaard.(Foto: Nordisk Film)
Mercedes Cabral og Mikkel Boe Følsgaard.(Foto: Nordisk Film)
 

 

 

1 af 4 Mikkel Bo Følsgaard og Mercedes Cabral ses her i en scene fra filmen 'Rosita'.(Foto: Nordisk Film)
2 af 4 Jens Albinus i rollen som faren Ulrik, der inviterer en filippinsk kvinde til at bo hos sig.(Foto: Nordisk Film)
3 af 4 Mercedes Cabral og Mikkel Boe Følsgaard.(Foto: Nordisk Film)
4 af 4 Mikkel Boe Følsgaard er aktuel i de danske biografer den 16. april i trekantsdramaet 'Rosita'.(Foto: Anthon Unger)
2 kommentarer
Vis kommentarer