Beckham går til filmen

Trækker i ridder-tøjet i ny middelalderfilm

David Beckham har tidligere vist sig frem i en H&M-filmreklame. (Foto: Facebook)
David Beckham har tidligere vist sig frem i en H&M-filmreklame. (Foto: Facebook)

David Beckham har fået en rolle i Guy Ritchies kommende film 'Knights of the Roundtable: King Arthur'.

Den pensionerede fodboldstjerne skal spille sammen med Charlie Hunnam, Jude Law, Eric Bana og Poppy Delevingne i sin vens middelalderfilm.

Ifølge en kilde får Beckham en gæsteoptræden i scenen, hvor Kong Arthurs legendariske sværd bliver trukket fra stenen.

Den 40-årige tidligere anfører for Englands landshold er ifølge filmdatabasen, imdb.com krediteret for at spille rollen som 'Blackleg leader' i filmen, som begyndte optagelser i denne uge.

David Beckham viser igen kroppen frem iført kun underbukser.(Foto: facebook) Intl. kendte Værsgo tøser: Beckham i underbukser

David Beckham har tidligere arbejdet sammen med Guy Ritchie, der var gift med Madonna fra 2000 til 2008, og de to briter har været venner i årevis. Sidst fodboldstjernen og filminstruktøren arbejdede sammen var i en meget omtalt reklame for H&M i 2013 og i en reklame for Beckhams whiskey-mærke.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Guy Ritchie og Madonna var gift i otte år. (Foto: AP)
Guy Ritchie og Madonna var gift i otte år. (Foto: AP)
 

Den kommende kostumefilm er dog ikke David Beckhams eneste optræden på det store lærred i den nære fremtid. Fodboldpensionisten har også en kort sekvens i Ritchies film ’The Man From U.N.C.L.E’, som får premiere til august.

Hvilken dame kan modstå dette pragteksemplar af et mandfolk? Det benyttede David Beckham sig af. (Foto: H&M) Underholdning Sexskandalerne: Da Beckham blev fristet af frække damer

8 kommentarer
Vis kommentarer