Bodil Jørgensen: Vi skal have sex og kærlighed til vi dør

Den folkekære skuespiller Bodil Jørgensen springer ud som plus 50-kvinden, der pludselig oplever lidenskaben igen i Hella Joofs film 'All Inclusive'

Bodil Jørgensen poserer her med en fræk stewardesse ved galla-premieren på filmen 'All Inclusive'.(Foto: Henning Hjorth)
Bodil Jørgensen poserer her med en fræk stewardesse ved galla-premieren på filmen 'All Inclusive'.(Foto: Henning Hjorth)

Det er godt fem måneder siden, at den folkekære skuespillerinde Bodil Jørgensen blev hårdt kvæstet af en traktor under indspilningerne til den nye 'Far til Fire'-film. Men den 53-årige Bodil er nu på banen igen, selv om hun dagligt må døje med diverse smerter efter ulykken.

Bodil Jørgensen: Man må jo rejse sig igen

Jeg lever med smerter
- Jeg har skruer og skinner i kroppen. Men bortset fra det føler jeg mig rask igen, selv om jeg dagligt døjer med smerter. Jeg tager dog ingen smertestillende piller. Og jeg har efterhånden lært at leve med smerterne, sagde Bodil Jørgensen, da hun i går aftes mødte op til galla-premieren på Hella Joofs nye film 'All Inclusive', hvor hun spiller hovedrollen som en aldrende mor, der netop er blevet forladt af sin mand og tager på en charter-rejse til Malta sammen med sine to voksne døtre, der spilles af Danica Curcic og Maria Rossing.

Bodil: Nu er erstatningen i banken

Her ses Bodil Jørgensen i en scene fra filmen 'All Inclusive' sammen med sine to døtre, der bliver spillet af Danica Curcic og Maria Rossing.(Foto: Sf Film)
Her ses Bodil Jørgensen i en scene fra filmen 'All Inclusive' sammen med sine to døtre, der bliver spillet af Danica Curcic og Maria Rossing.(Foto: Sf Film)
 

- Det er skønt at spille en aldrende kvinde, der søger både kærlighed og sex, selv om hun har passeret de 50 år. Jeg har netop mødt nogle ældre kvinder, der havde været inde og se filmen. Og de var lykkelige over, at filmen også tager deres behov alvorligt. Selv om man som kvinde har passeret de 50 år, er man jo stadig lykkelig over, hvis man bliver strøget lidt ned ad ryggen, siger Bodil Jørgensen til Ekstra Bladet.

- Der bliver jo flere og flere ældre mennesker i vores samfund, og de lever meget længere. Og det er skønt, at der nu bliver sat fokus på det såkaldt menneskelige efterår med alt, hvad det indebærer.

I filmen 'All Inclusive' møder Bodil Jørgensens karakter pludselig den store ferie-kærlighed på Malta, og det fører både til kys og kram og elskovs-stunder på de hvide lagener.

Bodil Jørgensen har allerede tidligere taget fokus på ældre kvinders lyst til sex i den populære You-Tube-video 'Frokost med mor', hvor hun over for sin søn klager over, at hun har fået så meget pik, at hun ikke kan gå. Videoen har gjort Bodil Jørgensen til et decideret kult-fænomen, der udover sin status som folkekær skuespiller for det mere modne publikum i den grad også er blevet kendt af de unge mennesker i Danmark.

Kvinder over 50 får bedre orgasmer
I filmen 'All Inclusive' forklarer Bodil Jørgensens karakter da også, at kvinder over 50 år får meget bedre orgasmer, mens mændene i den alder så småt begynder at få problemer med deres rejsning.

- Der er masser af sex-lystne kvinder over 50 år i Danmark. Lysten til sex stopper jo ikke bare pludseligt, bare fordi man er fyldt 50 år. Den fortsætter resten af livet.

- Der er et klart budskab: Vi skal dyrke både sex og kærlighed, indtil vi dør. Det grå guld rykker altså stadig. Heldigvis.

Glæd jer til 1. juledag

Dette er ingen anmeldelse af filmen. Men Ekstra Bladets udsendte bliver dog nødt til at sige, at den folkekære Bodil Jørgensen i rollen som den aldrende kærligheds søgende mor er fuldstændig formidabel. Hun er sexet, sjov, underfundig og vild. Og hun vil med garanti gå direkte i hjerterne på hele Danmarks befolkning.

Glæd jer til filmen, der har premiere 1. juledag.

Så smadret var Bodils krop: Brækkede ribben, knust kraveben, blødninger i lever og nyre, ødelagt bækken...

Bodil Jørgensen: Må tage lån i sommerhus for at leve

I filmen 'All Inclusiive møder vi den kaotiske Ditte og hendes storesøster, den alt for fornuftige Sigrid, der tager til Malta med deres mor Lise for at fejre hendes 60-års fødselsdag. Lise er lige blevet forladt af sin mand, deres far, og de to søstre er ikke helt enige om, hvordan de skal få deres ulykkelige mor op af kulkælderen igen. Som ferien skrider frem, udvikler den sig til et absurd trekantsdrama, hvor Ditte og Sigrid stædigt kæmper om Lises kærlighed og opmærksomhed i et virvar af charter, jalousi, familiemønstre, løgne, disco og en fingerfærdig bartender, der hedder Antonio…, der ikke kan holde fingrene fra skønne Bodil.

Bodil Jørgensen kaster sig ud i et lidenskabeligt forhold til den charmerende Antonio under en charter-ferie på Malta.(Foto: SF Film)
Bodil Jørgensen kaster sig ud i et lidenskabeligt forhold til den charmerende Antonio under en charter-ferie på Malta.(Foto: SF Film)