Casper Christensen bag ny actionkomedie

'Undercover' hedder filmen, som komikeren står bag og som har blandt andre Linda P. og Roland Møller på rollelisten

Optagelserne til Casper Christensen kommende film er lige nu i fuld gang i København, Slagelse og Svendborg.

'Undercover' hedder den og der er som i komikerens tidligere film sjovt nok tale om en komedie. Det nye tvist er, at der er tale om en actionkomedie.

Casper C i nyt finanseventyr: Her er alle hans forretninger

Biograffilmen bliver instrueret af Nikolaj Peyk og har en lang række kendt ansigter på rollelisten.

En god gammel kending fra Christensens tidligere film, 'Klovn – The Movie' og 'Klovn Forever' er tilbage. Nemlig Mia Lyhne. Hun spiller endnu en gang husmor – denne gang en husmor med skjulte hemmeligheder.

Casper og Klovn ikke fine nok til Bodil: - Det er synd for Mia

Linda P. og Roland Møller sidder på hovedrollerne i 'Undercover', der blandt andre også har også har Paprika Steen og Casper Crump på rollelisten.

Ifølge en pressemeddelelse handler filmen om Danmarks dårligste politibetjent. Hun er besat af jul og glæder sig til andesteg og ris á la mande. Men lillejuleaften tager hendes karriere en ny og overraskende drejning, da hun pålægges sin første undercover-mission. Hun skal transportere småforbryderen og kronvidnet Mick (Roland Møller) af sted til Fyn, før den berygtede gangsterboss Omar (Ali Kazim) og hans håndlangere får fingrene i ham og de 900.000 kr. han har stjålet. Meget mod sin vilje tager Rikke opgaven på sig og kører af sted med Mick på slæb, og med morderiske gangstere i hælene indser det umage par, at de må danne en højst usædvanlig alliance, hvis de skal slippe levende gennem julen.

Casper om 'Mandrilaftalen': Derfor er det stadig sjovt

'Undercover' har premiere i de danske biografer den 24. november 2016.