Casper Christensen om 'tredjepladsen': Anja og Viktor kan ikke slås

Den ene halvdel af 'Klovn'-makkerparret, Casper Christensen, tvivler på, at rekordholderen over flest solgte billetter i premiereweekenden, 'Anja og Viktor', nogensinde kan slås af pinden

Casper Christensen er stolt af åbningsweekendens flotte billetsalg. (Foto: Anthon Unger)
Casper Christensen er stolt af åbningsweekendens flotte billetsalg. (Foto: Anthon Unger)

- Måske jeg skal være sammen med Robert Hansen i næste film. Hvem ved det?, griner en søvdryssen Casper Christensen, da Ekstra Bladet fanger ham gennem telefonen fra Texas, hvor han lige er vågnet.

Trods en utrolig god åbningsweekend formåede 'Klovn Forever' nemlig ikke at slå filmen 'Anja og Viktor' af pinden, som stadig sidder på rekorden over flest solgte billetter i premiereweekenden.

'Anja og Viktor'-filmen - med førnævnte Robert Hansen i hovedrollen - solgte i 2001 hele 150.813 billetter i filmens premiereweekend.

'Klovn Forever', som havde premiere i torsdags, formåede at sælge 133.299 billetter og måtte derfor 'nøjes' med en tredjeplads over den bedste åbningsweekend for en dansk biograffilm nogensinde.

KLOVN-FEBER: To'eren endnu større

- Vi er skidestolte af tredjepladsen. Det er fandme imponerende, siger den ene af filmens hovedpersoner, som nu vil bruge alle kræfter på at slå 'Anja og Viktor' af pinden.

- Jeg vil dedikere mit liv til at slå 'Anja og Viktor' nu, griner Casper Christensen og fortsætter:

- Ej, jeg tror faktisk ikke den (Anja og Viktor, red.) kan slås. Helt seriøst, så tror jeg, det handler om, at tiden har ændret sig lidt. Ikke med hvad folk kan lide, men med hvor mange mennesker, der egentlig går i biografen. Nu er der flere muligheder for at se film andre steder end i biografen, end der var, da 'Anja og Viktor' kom ud, vurderer han.

Ålen: Betalt for at holde mig væk fra Klovn

På trods af alverdens streamingtjenester formåede 'Klovn Forever' dog at hive hele 184.180 danskere (inklusiv snigpremierebilletter, red.) i biografen i løbet af weekenden.

Det er næsten 20.000 flere end ved åbningsweekenden til dens anmelderroster forgænger 'Klovn the Movie', som solgte 167.122 i 2010.

Det imponerer i den grad Casper Christensen, som ikke har været bange for, om efterfølgeren ville kunne leve op til forventningerne fra den første film.

- Vi har bare prøvet at lave en god film, så det har vi ikke tænkt så meget over. Vi har heldigvis nogle utrolig dygtige pressefolk, der satte gang i pr. maskinen, der virkede virkelig voldsomt, men som virkede!, pointerer Casper Christensen fra sengekanten i Texas.

Stort portræt af Casper Christensen: PR, pik og penge

Han og makkeren Frank Hvam kom sent i seng i går, da filmen blev vist frem i nat.

- Den blev rigtig godt modtaget, så vi er rigtig glade for, at den ligesom allerede er i gang andre steder i verden også. Vi er meget heldige.

Du kan se en af Klovn-filmens sjove scener herunder:

Ålen: Betalt for at holde mig væk fra Klovn