Casper og Frank viser nosser på filmplakat

De to komikere er igen modige forud for den kommende 'Klovn Forever'

Se Casper Christensen fortælle om den nye plakat. (Video. Stig Thøgersen). Se stort billede af den ved at trykke på 'Næste' her til højre

Nedtællingen til årets store danske filmbrag er gået ind i en afgørende fase, og i dag er der præcis tre måneder til biografpremieren på 'Klovn Forever'.

I den anledning har Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution sendt filmens plakat i omløb, og fans af 'Klovn'-universet kan godt spærre øjnene op, for Frank og Casper overgår endnu engang sig selv.

På den nye plakat ligger de to komikere på et guldlagen i hver sin fosterstilling - kun med kig til hinandens aller mest private dele.

Ny form for Klovn-sex: Casper elsker at lave kusse-tud

'Klovn Forever' er opfølgeren til mastodontsuccesen 'Klovn - The Movie', som blev en af de bedst sælgende danske film i nyere tid.

Også for fem år siden skabte filmen debat allerede inden premieren. For filmplakaten til den første Klovn-film var også af den afslørende slags. Plakaten viste blandt andet en nøgen Casper Christensen, der kun delvist får dækket de ædlere dele af en hånd.

(Artiklen fortsætter herunder)

Caspers børn: Det er fucking pinligt far!

Om 'Klovn Forever'
Fem år er gået siden sidst, og Casper og Frank står ved en skillevej. Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket? Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser - både i trygge omgivelser herhjemme og i Los Angeles. Her flytter Casper hen for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham… I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som 'venner for evigt'? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet? Én ting er sikkert... Nu er det alvor!

Nye og gamle ansigter
I 'Klovn Forever' er der gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, men også Elsebeth Steentoft som Pykker, Niels Weyde som Ole og Lars Hjortshøj dukker op. Herudover medvirker bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Johannes Riis, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Ulrich Møller-Jørgensen, og så er der debut til Simone Colling som Caspers voksne datter Cille.

Casper og Iben sammen i ny Klovn-film

'Klovn Forever' er ligesom 'Klovn - The Movie' baseret på Frank Hvam og Casper Christensens populære tv-serie 'Klovn', som blev vist i 60 afsnit fordelt på seks sæsoner på TV2 i årene 2005-08. I 2010 fik 'Klovn - The Movie' premiere og blev den mest sete danske biograffilm i det nye årtusinde (855.000 solgte biografbilletter og 140.000 dvd'er).

'Klovn Forever' får premiere landet over den 24. september.

Casper afslører: Frank er en større klovn i virkeligheden

Her kan du se en scene fra Klovn 2

Ekstra Bladet TV mødte både Casper og Frank i Cannes i sidste måned, hvor de fortalte om den nye Klovn-film og viste, hvordan man laver en 'kusse-tud':Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.