Casper om nøgenbillede: Hårdt at kigge Frank op bagi

Komikeren blev smurt ind i olie før nøgenbillede med makkeren Frank Hvam

Se Casper Christensen fortælle om den nye plakat. (Video. Stig Thøgersen)

- Det var et hårdere billede at lave denne her gang, synes jeg. Det må jeg sgu indrømme, siger en ærlig og grinende Casper Christensen.

Komikeren har netop sendt filmplakaten for 'Klovn Forever' på gaden, og som vanligt går det ikke stille for sig, når der bliver lavet PR for noget fra Hvam og Christensens hånd.

Billedet viser de to glinsende komikere i en noget akavet 69'er stilling på et guld silkelagen.

Ny form for Klovn-sex: Casper elsker at lave kusse-tud

Så har jeg prøvet det
- Jeg er jo opdraget til det modsatte køn, og det er jo hårdere at ligge og kigge Frank direkte op bagi, men så er det klaret. Så har jeg prøvet det, griner Casper Christensen, da Ekstra Bladet fanger ham på telefonen.

- Hvor lang tid tager det at få sådan et billede i kassen?

- For at sige det helt ærligt: Man gør sig klar om morgenen. Man sørger for, at man kan være det bekendt over for sin gamle kammerat.

- Du er glinsende på benene. Barberede du dig inden?

- Nej, jeg er simpelthen født uden hår på benene. Jeg har aldrig haft hår på benene. Det er virkelig underligt. Jeg skulle have været pige, siger komikeren og fortæller om dagen, hvor billedet blev skudt.

Smurt ind i olie
- Man kommer ud i foto-studiet, og så skal man smøres ind i olie for at se lidt glinsende ud. Det gør jo heller ikke situationen mindre anspændt, ler komikeren og tilføjer:

- Så bliver man lagt ind på et guldlagen, og så ligger man der i tre kvarter.

- Så lang tid tager det alligevel?

- Tingene skal rettes på plads, siger han og griner, inden han igen bliver alvorsfuld.

Grænseoverskridende
- Det var hårdt. Det var grænseoverskridende. Men altså, Frank og mig kender hinanden rigtig godt og nu RIGTIG godt, så vi er vant til det, og vi tager det med et smil på læben. Men man skal lige i gang med dagen, ik....

Casper afslører: Frank er en større klovn i virkeligheden

Det er Philip Lipski, der står bag plakaten. Han stod også bag filmplakaten til 'Klovn - The Movie' fra 2010. Dengang lå Casper Christensen helt nøgen i en bunke af smukke nøgne kvinder - kun sparsomt fik han dækket sine ædlere dele af en behåret hånd. Casper Christensen var glad for plakaten for fem år siden, og han er også ovenud tilfreds med resultatet denne gang.

- Det er en skidegod idé. Og helt alvorligt, kan jeg skidegodt lide billedet. Det ligner ying og yang, og det er det, som Casper og Frank er. Og det er det, som filmen handler om; at nogle gange så, 'opposites attract' og for at blive fuldendt, så skal to forskellige mennesker mødes.

'Klovn Forever' har biografpremiere den 24. september og er opfølgeren til mastodontsuccesen 'Klovn - The Movie', der blev den mest sete danske biograffilm i det nye årtusinde (855.000 solgte biografbilletter og 140.000 dvd'er).

Casper C: Fedt at hele Danmark ved min diller er stor

(Artiklen fortsætter herunder)

Den fem år gamle filmplakat vakte også stor interesse. Blandt andet blev Casper Christensen beskyldt for at 'pynte' på sit vedhæng i photoshop. Det afviste han dog kategorisk. (Foto: PR)
Den fem år gamle filmplakat vakte også stor interesse. Blandt andet blev Casper Christensen beskyldt for at 'pynte' på sit vedhæng i photoshop. Det afviste han dog kategorisk. (Foto: PR)

Caspers børn: Det er fucking pinligt far!

Om 'Klovn Forever'
Fem år er gået siden sidst, og Casper og Frank står ved en skillevej. Hvad er det de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket? Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser - både i trygge omgivelser herhjemme og i Los Angeles. Her flytter Casper hen for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham… I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet sådan noget som 'venner for evigt'? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet? Én ting er sikkert... Nu er det alvor!

Nye og gamle ansigter
I 'Klovn Forever' er der gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, men også Elsebeth Steentoft som Pykker, Niels Weyde som Ole og Lars Hjortshøj dukker op. Herudover medvirker bl.a. Nikolaj Coster-Waldau, Johannes Riis, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Ulrich Møller-Jørgensen, og så er der debut til Simone Colling som Caspers voksne datter Cille.

Casper og Iben sammen i ny Klovn-film

Her kan du se en scene fra Klovn 2

Ekstra Bladet TV mødte både Casper og Frank i Cannes i sidste måned, hvor de fortalte om den nye Klovn-film og viste, hvordan man laver en 'kusse-tud':