Christopher overtager Timberlakes rolle

Christopher skal lægge stemme til den danske version af animationsfilmen TROLLS - og dermed går han i Justin Timberlakes fodspor

Den danske popstjerne Christopher springer nu ud som en gnaven trold i filmen 'Trolls'. (Foto: Mogens Flindt)
Den danske popstjerne Christopher springer nu ud som en gnaven trold i filmen 'Trolls'. (Foto: Mogens Flindt)

Normalt kender vi ham fra engelsksprogede sangtekster, men når filmen 'TROLLS' får dansk premiere den 13. oktober, taler Christopher dansk. Han skal nemlig gå i Justin Timberlakes fodspor og lægge stemme til en af de farverige trolde i animationsfilmen. Det afslører han på Instagram.

På billedet har han den lille animerede figur på skulderen, mens han i teksten skriver, at han nu officielt er en trold.

Filmen er baseret på de små legetøjstrolde med neonfarvet hår, som faktisk er en dansk opfindelse. Herhjemme bliver de dog ikke kaldt TROLLS, men Gjøl-trolde eller Lykketrolde.

Nu som den gnavne trold Kvist
Og ifølge 20th Century Fox, som står bag filmen, er den danske sanger et oplagt valg til at udfylde Timberlakes sko i rollen som den skeptiske og gnavne trold, Kvist. Han kommer til at spille overfor sangerinden Stine Bramsen, som lægger stemme til hovedkarakteren Poppy.

- Der er ingen tvivl om, at Timberlake tilfører musikken i TROLLS stor kvalitet, så derfor er vi også glade for, at to så dygtige kunstnere som Christopher og Stine Bramsen har sagt ja til at være med til at give den danske version en kvalitet, der er fuldt ud på højde med originalen, siger Line Korch, der er kommerciel direktør i filmselskabet, i en pressemeddelelse.

Timberlake har som en del af soundtracket til filmen lavet hitsangen "Can't stop the feeling", men om Christopher også skal oversætte sangen til dansk, har 20th Century Fox endnu ikke løftet sløret for.

Se Christophers billede her:

 

0 kommentarer
Vis kommentarer