Connie Nielsen i ny superheltefilm

Den danske Hollywood-skuespillerinde Connie Nielsen spiller Wonder Womans mor i nyt superheltebrag

Er Wonder Womans bryster for små?

Den 51-årige frederikshavner Connie Nielsen indtager rollen som Wonder Womans mor, Hippolyta – dronningen af Amazonas, i DC Comics nye superheltefilm 'Wonder Woman', der får premiere til sommer.

Det fremgår af en trailer, som Warner Bros. Pictures netop har lanceret.

Bag Wonder Woman gemmer amazone-prinsessen Diana sig. Hun har rødder i den græske mytologi, og i filmen kæmper hun for at forhindre onde kræfter i at overtage verdensherredømmet.

Connie Nielsen som amazone-kriger.
Connie Nielsen som amazone-kriger.

I den netop nyligt lancerede trailer høres Connie Nielsens stemme ti sekunder inde i klippet, hvor hun som Hippolyta taler med sin datter.

- At kæmpe gør dig ikke til en helt. Pas på menneskeheden - de fortjener dig ikke, siger hun blandt andet i startsekvensen, der klipper mellem samtalen med Diana som barn og i aktion som voksen under navnet Wonder Woman.

1 minut og ni sekunder inde i klippet har Connie Nielsen endnu en snak med sin datter, som nu er voksen og gerne vil ud at kæmpe mod de mørke kræfter som Wonder Woman.

- Du vender måske aldrig tilbage, advarer Hippolyta sin datter.

Den relativt ukendte israelske skuespillerinde Gal Gadot indtager rollen som Wonder Woman. Også Hollywood-skuespilleren Chris Pine, Victoria's Secret-supermodellen Doutzen Kroes og "House of Cards"-stjernen Robin Wright er en del af castet.

Israelske Gal Gadot spiller rollen som Wonder Woman i den kommende film. Foto: All Over
Israelske Gal Gadot spiller rollen som Wonder Woman i den kommende film. Foto: All Over
 

'Woman Woman' er den seneste film i DC Comics filmatisering af tegneseriehelte.

Derfor er Connie Nielsen naturligvis også på rollelisten, når de mange superhelte – lige fra Batman til Superman – mødes i 'Justice League', der får dansk biografpremiere 16. november.

'Woman Woman' kan ses herhjemme fra 1. juni.