Annonce:
Annonce:

Dansk instruktør i spidsen for kæmpe Hollywood-film

Traileren til filmen har eksklusiv verdenspremiere på Ekstra Bladet. Se den herunder

Kun på Ekstra Bladet: Se den internationale trailer til '12 Strong' her.
Annonce:
Følg Underholdning

Den danske intsruktør Nicolai Fuglsig er kommet i særdeles fornemt selskab i sin spillefilmsdebut.

Fuglsig har instrueret storfilmen '12 Strong', der blandt andet har Chris Hemsworth (kendt som Thor i Marvel-filmene) i hovedrollen og legendariske Jerry Bruckheimer ('Top Gun’, ‘Frækkere end politiet tillader’, ‘The Rock’, ‘Armageddon’, ‘Black Hawk Down’, ‘Bad Boys’ og ‘Pirates of the Caribbean) som producer.

I filmen følger man det første hold elitesoldater, der blev indsat i Afghanistan efter terrorangrebet 11. september 2001.

Under en ny og uprøvet kaptajns ledelse er de tvunget til at samarbejde med en lokal krigsherre i bestræbelserne på at komme Taliban til livs.

Udover Nicolai Fuglsig er der også et andet dansk islæt, i form af filmfotograf Rasmus Videbæk, der tidligere har ført kameraet på storfilm som 'En Kongelig Affære' og 'The Dark Tower'.

- Jeg er meget stolt over at kunne offentliggøre den nye internationale trailer på 12 Strong. Det var en fantastisk oplevelse for mig, at lave denne action spækkede film i samarbejde med et fantastisk cast, ledet af Chris Hemsworth, den legendariske Jerry Brukheimer og teamet fra Black Label Media, lyder det fra Fulgsig i en pressemeddelelse.

- Denne historie om mod betyder meget for mig, da jeg selv startede min karriere som fotojournalist og har været øjenvidne til krig. Disse 12 soldater var tusindvis af kilometer hjemmefra, i undertal fem tusind til en, og red på hesteryg i kamp mod tanks.

'12 Strong' har premiere 8. februar 2018.

Se filmens internationale trailer over artiklen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: