Dansk skuespillerinde: Håber jeg møder Clooney igen

Julie Agnete Vang er den eneste danske skuespiller, der nogensinde har spillet sammen med George Clooney 

Her ses Julie Agnete Vang sammen med selveste George Clooney i den norske reklamefilm fra 2011. Måske løber de ind i hinanden igen i Berlin.

BERLIN(Ekstra Bladet): Selv om Julie Agnete Vang er kæreste med skuespilleren Thomas Voss og for seks måneder siden fik datteren Eva, håber hun inderligt på at møde selveste George Clooney her under filmfestivalen i Berlin, hvor hun i den kommende uge skal ned og repræsentere Thomas Vinterbergs film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen i Berlin.

Den liderlige og nørden

Danske Julie på bryllupsrejse med Clooney

Julie er nemlig den eneste danske skuespiller, der nogen sinde har spillet over for den populære verdensstjerne. Det skete i 2011 i forbindelse med to reklamer for den norske bank DnB Nor, hvor Julie i den første reklamefilm vågner op som verdens heldigste kvinde dagen derpå og finder ud af, at hun er blevet gift med George Clooney. I den anden reklamefilm er parret på bryllupsrejse i Mexico.

Clooney roser dansker: Vi havde det sjovt sammen

Clooney er sød
Julie fortæller, at hun befandt sig rigtig godt i Clooneys selskab, og at hun lærte ham godt at kende, selv om optagelserne kun varede i to dage.

Og det er faktisk ikke umuligt, at Julie vil rende ind i George Clooney. Han har nemlig hovedrollen i Coen-brødrenes nye film, ’Hail, Caesar’, der her i Berlin åbnede hele festivalen i torsdags.

– Hvis du møder Clooney, vil du så gå hen og hilse på ham?

– Ja, helt sikkert. Sidste gang jeg mødte ham, troede jeg ikke, at han kunne huske mig. Så jeg prøvede faktisk at være sådan lidt ’hard to get’. Men det viste sig, at han godt kunne huske mig. Heldigvis, griner Julie.

Clooney på bryllupsrejse med sin danske udkårne

Julie Agnete Vang skal i Berlin repræsentere Thomas Vinterbergs nye film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen. (Foto: Philip Davali)
Julie Agnete Vang skal i Berlin repræsentere Thomas Vinterbergs nye film 'Kollektivet', der er med i hovedkonkurrencen under filmfestivalen. (Foto: Philip Davali)
 

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.