'Daredevil' møder 'Orange is the New Black'

Ekstra Bladet viser her et videoklip, hvor Vincent D’Onofrio fra 'Daredevil' og Uzo Aduba fra 'Orange is the new Black' interviewer hinanden

Ekstra Bladet viser her et videoklip, der er en del af en række videoklip fra Netflix ved navn 'The Originals', hvor skuespillerne fra forskellige originals-serier interviewer hinanden. I denne film er det Uzo Aduba kendt for rollen som 'Crazy Eyes' i tv-serien 'Orange is the New Black' og Vincent D’Onofrio kendt for rollen som Wilson Fisk i tv-serien 'Daredevil', der har en sjov, uforpligtende og hyggelig samtale. De kendte skuespilelre taler med  med hinanden om deres roller i de respektive serier, om forventninger, oplevelser, og giver et unikt indblik i, hvordan det er at være med i en verdenskendt og hypet Netflix-serie.

Både 'Orange is the New Black' og 'Daredevil' kan selvfølgelig netop nu ses på Netflix.

Kvinder i flere afskygninger
I tredje sæson af fængsels-serien 'Orange is the New Black', der sætter fokus på en række indsatte kvinder i et fængel i USA, kan man udover Uzo Aduba som Crazy Eyes se, hvordan det kommer til at gå for Taylor Schilling i rollen som den biseksuelle  Piper Chapman, som afsoner 15 måneder i kvindefængslet Litchfield i New York. Og man kan også nyde den australske skuespillerinde Ruby Rose, der spiller en ny kvinde i fængslet.

Hun er af Washington Post kårer kåret som 'breakout stjerne', fordi hun giver Piper modspil i serien. De mange fans af 'Orange is the New Black' er også faldet pladask for den smukke sexede Ruby Rose.  Der er flere kvinder på de sociale medier, der har skrevet, at de genovervejer deres seksualitet, fordi de er blevet forelsket i Ruby Rose.

Bekæmper kriminalitet om natten
TV-serien 'Daredevil', der er baseret på af Marvels berømte tegneserier er i gang med første sæson. Her kan man se Charlie Cox i rollen som Matt Murdock/Daredevil, der arbejder som advokat om dagen, men bekæmper kriminalitet om natten. Vincent D'Onofrio spiller rollen som gangster-bossen Wilson Fisk.

 

 

1 af 3 Taylor Schilling og Uzo Aduba i rollerne som Piper Chapman og Crazy Eyes i en scene fra tv-serien 'Orange is the new Black'. (Foto: AP)
2 af 3 Fængselshygge i Orange is the new Black.(Foto: AP)
3 af 3 Uzo Aduba fra 'Orange is the new Black' og Vincent D' Onofrio fra 'Daredevil' er her igang med at interviewe hinanden.(Foto: HBO)
0 kommentarer
Vis kommentarer