David Owe: Nu som politimand i tysk tv-film

Den danske skuespiller medvirker i den tyske krimi-film 'Nord, Nord, Mord', hvor han spiller overfor Sofie Lassen-Kahlke, der også er politibetjent i filmen

Skuespilleren Dawid Owe springer meget snart ud som en dansk politimand i en tysk tv-film. (Foto: Mogens Flindt)
Skuespilleren Dawid Owe springer meget snart ud som en dansk politimand i en tysk tv-film. (Foto: Mogens Flindt)
Følg Underholdning

Den tidligere Vild med Dans-vinder og skuespiller David Owe er i fuld gang med optagelserne til en tysk tv-film med titlen 'Nord, Nord, Mord', der skal vises på den tyske tv-station ZDF.

- Det er den sjette film i rækken nogle tyske tv-film, der sætter fokus på nogle tyske betjente, der arbejder i det nordlige Tyskland, fortæller Dawid Owe til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Handlingen foregår på den tyske ø Sylt, og jeg spiller en tysk politimand på Rømø. I filmen spiller jeg i øvrigt sammen med Sofie Lassen-Kahlke, der også spiller en dansk betjent fra Rømø.

- I filmen bliver der begået et mord på den tyske ø Sylt. Og i forbindelse med mordet er der noget vraggods, der driver ind på Rømø, og så bliver vi involveret i opklaringsarbejdet, fortæller David Owe.

Vikingespil i Jylland
Skuespilleren er i øvrigt også sprunget ud som instruktør:

- Lige nu er jeg i gang med at instruere et stort vikinge-spil, der skal opføres ved Jels tæt ved Kolding. Der er ca. 450 medvirkende. Og netop nu er vi i gang med prøver og auditions, fortæller David Owe om vikinge-spillet med titlen 'Starkad', der skal opføres i Jels med start i juli måned.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind