De kendte er vilde med Klovn Forever

Klovn Forever er blevet kritiseret for, at der er for mange seksuelle udskejelser - flere af de kendte er dog ikke enige

Anmelderne: Så mange stjerner får 'Klovn Forever'

Den nye film 'Klovn Forever' har i den grad skilt anmelderne, der giver filmen fra tre  til fem stjerner. De kritiske røster blandt anmelderne kritiserer blandt andet filmen for, at der er lagt for meget vægt på de seksuelle udskejelser.

Da Ekstra Bladet ved filmens store galla-premiere i går efter visningen spurgte de kendte, hvad de synes om filmen, var der imidlertid kun rosende ord til 'Klovn Forever', og flere af de kendte mente også, at det er helt okay med fokus på sex i Klovn-universet.

Carlsberg betaler for reklame i Klovn

(artiklen fortsætter under billedet)

Forfatteren Ib Michael med sin kone Hanne Danielsen. (Foto: Mogens Flindt)
Forfatteren Ib Michael med sin kone Hanne Danielsen. (Foto: Mogens Flindt)
 

Forfatteren Ib Michael:

Jeg er  helt vild med Klovn Forever. Den er hamrende sjov, men der også masser af film i den. Den svinger jo pludselig rundt og bliver også en god historie om venskab og dets betydning. Og jeg er slet ikke enige med dem, der siger, at der er for meget pik og patter i Klovn Forever, siger Ib Michael og tilføjer:

- Det er jo et Klovn-univers. Filmens præmis er jo at give los. Kritikken mod de seksuelle aspekter i Klovn Forever beviser, at vi lever i en meget puritansk tid. Klovn-drengene kører det hele ud i alle hjørner, og det skal de fanme også, siger Ib Michael, der giver filmen fem stjerner. Han er i øvrigt netop nu aktuel med sin anmelderroste roman 'En anden sol'.

Skuespilleren Cyron Melville.(Foto: Mogens Flindt)
Skuespilleren Cyron Melville.(Foto: Mogens Flindt)
 

Skuespilleren Cyron Melville:

Skuespilleren Cyron Melville er netop nu aktuel i biograferne med fodboldfilmen 'Sommeren 92', der netop nu konkurrerer i biograferne med 'Klovn Forever' om publikums gunst. Men Cyron Melville er dog ikke bleg for at rose 'Klovn Forever':

- Jeg følte mig ekstremt underholdt, især i de første 45 minutter. Der befandt filmen sig på det Klovn-niveu, hvor Klovn er aller bedst. Anden halvdel var knap så hurtig, skarp og sjov som første del, men stadigt meget underholdende, siger Cyron Melville, der vil give filmen 4½ stjerne. 5 stjerner for første halvdel af filmen, og fire stjerner for anden halvdel.

Jeg lavede en 69'er med Casper

(artiklen fortsætter under billedet)

Skuespilleren Dar Salim.(Foto: Mogens Flindt)
Skuespilleren Dar Salim.(Foto: Mogens Flindt)
 

Skuespilleren Dar Salim:

Jeg grinte meget samtidigt med, at jeg krummede tæer. Og det gjorde min sidemand også. Så det var ligesom det skulle være. Det er god underholdning. Den kan godt anbefales.

Der er nogen, der har sagt, at der er for mange seksuelle udskejelser i Klovn Forever. Er du enig i det?

- Nej. Jeg synes, at der var for lidt, griner Dar, der dog ikke at sætte stjerner på filmen.

'Man skal lige vænne sig til at få svigersøns pik i ansigtet'

(artiklen fortsætter under billedet)

Skuespilleren Roland Møller.(Foto: Mogens Flindt)
Skuespilleren Roland Møller.(Foto: Mogens Flindt)
 

Skuespilleren Roland Møller:

 Jeg synes, at det er en rigtig god film. Og det er utroligt, at Casper og Frank kan blive ved med at overraske os allesammen, så godt som de gør det. Jeg kan se utrolig meget af mig selv i både Casper og Frank. Det er næsten det værste ved det hele, siger skuespilleren Roland Møller der senere på året den 3. december er aktuel i filmen 'Under sandet', hvor han spiller en dansk sergent, der i maj 1945 står i spidsen for en stor gruppe unge tyske krigsfanger, der skal fjerne  de to millioner miner, som den tyske besættelsesmagt begravede under sandet.