Det går helt galt på skydebanen

Sveriges mest morsomme mand Johan Glans og Hollywood-stjernen Peter Stormare er på skydebanen i Los Angeles på den første teaser til tv-serien Swedish Dicks

- Come on motherfucker siger Sveriges mest morsomme mand Johan Glans, mens han på en skydebane i Los Angeles med en stor revolver sigter på skydeskiven.

Og det går selvfølgelig helt galt for Johan Glans og hans partner Peter Stormare, der spiller hovedrollerne som detektiverne Ingmar og Axel i den kommende tv-serie 'Swedish Dicks', der er Viaplays første originale tv-serie.

En skydebane, to 'dicks' og tre 'suits. Så er scenen sat for, hvad der venter seerne, når Viaplays første originale serie rammer skærmen til efteråret. Få det første glimt af seriens hovedpersoner, Ingmar (Peter Stormare) og Axel (Johan Glans), to svenske privatdetektiver uden licens i L.A., når de folder sig ud i den første teaser fra Swedish Dicks:

Viaplays første originale serie Swedish Dicks, som er skabt af The Viking Brothers, Andrew Lowery og Peter Settman, er en komedie som udspiller sig i Los Angeles. Ingmar (Peter Stormare), er en tidligere stuntman som nu forsøger at klare sig som privatdetektiv. Hans noget miserable liv tager en drejning, da han møder Axel (Johan Glans), en tidligere og ikke særlig succesfuld DJ.

Den svenske Hollywood-skuespller Peter Stormare og den svenske komiker har hovedrollerne i den nye kommende Viaplay-serie 'Swedish Dicks'.(Foto: Viaplay) Filmnyheder Ny tv-serie: Swedish Dicks

Hånes konstant af kvindelig FBI-agent
I serien følger vi Ingmar og Axel, når de sammen starter privatdetektivbureauet Swedish Dicks for at løse de mest mystiske sager i Downtown LA. Alt fra en forsvundet computer til en blind mand i nød. Konstant hånet og iagttaget af deres rival, FBI-agenten Jane (Traci Lords). Men Ingmars fortid bliver ved med at banke på, og hans tidigere stunt-partner Tex's (Keanu Reeves) død bliver et mordmysterium, de sent vil glemme.

På rollelisten ses i øvrigt også Keanu Reeves, Traci Lords, Felisha Cooper og Vivian Bang.

Ekstra Bladet bringer i forbindelse med tv-seriens start til efteråret et større interview med Peter Stormare og Johan Glans, som vi for nyligt mødte i Stockholm.

Peter Stormare og Johan Glans kommer hele tiden galt afsted i den hylende morsomme tv-serie Sweidsh Dicks. (Foto: Viaplay)
Peter Stormare og Johan Glans kommer hele tiden galt afsted i den hylende morsomme tv-serie Sweidsh Dicks. (Foto: Viaplay)
 

 

 

 

1 af 2 Peter Stormare og Johan Glans kommer hele tiden galt afsted i den hylende morsomme tv-serie Sweidsh Dicks. (Foto: Viaplay)
2 af 2 Hollywood-skuespilleren Peter Stormare og Sveriges mest morsomme mand Johan Glans får meget ondt i ørerne på en skydebane i Los Angeles. (Foto: Viaplay)
1 kommentar
Vis kommentarer