Disse to Oscar-kjoler får seks stjerner

Der var topkarakterer til Julianne Moore og Lupita Nyongo'o. Nicole Kidman får aftenens laveste karakter for sit kjolevalg

Sidste års Oscar-vinder Lupita Nyong'o og dette års Oscar-vinder, Julianne Moore var aftenens bedst klædte til Oscar-uddelingen i Dolby Theater i Los Angeles i nat.

Det mener Louise Amstrup, stylist på Alt for Damerne. Hun var her til morgen indbudt til Ekstra Bladets live tv-udsendelse om den amerikanske prisuddeling.

- Julianne Moores kjole er fantastisk. Den er meget smuk med sin havfruefacon, siger Louise Amstrup, der lod seks stjerner regne ned over den perlebesatte robe.

Oscar-festen byder traditionelt på haute couture-galla og prêt-à-porter-kjoler, og prisuddelingen regnes som en af verdens bedste udstillingsvinduer for desigerne og for stjernerne.

- Det betyder meget for dem at blive set med det rigtige tøj. Mange af dem får  lavet en kjole, der er specialdesignet til dem, fortæller Louise Amstrup, der især var begejstet for håndværket på Lupita Nyong'os kjole.

Se i tv-klippet herunder, hvad Louise giver af stjerner til Anna Kendrick, Gina Rudriguez, Jennifer Lopez' prinsessedrøm, Keira Knightley, Lady Gaga,  Laura Dern, Meryl streep, Scarlett Johansson, Oprah Winfrey og Jennifer Aniston. Og hør hvorfor Louise Amstrup ikke er begejsteret for Nicole Kidmans valg af kjole.

[No available link text]

46367359.jpg 

[No available link text] 'Birdman' løb med flere priser til søndagens show. (Video. AP)

[No available link text] Eddie Redmayne løb med en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. (Video: AP)

[No available link text] Julian Moore fik en Oscar for bedste kvindelige hovedrolle. (Video: AP)

[No available link text] J.K. Simmons var på forhånd favorit til vinde prisen for bedste mandlige birolle - og han endte med at vinde. (Video: AP)

[No available link text] Patricia Arquette vandt en Oscar for bedste kvindelige birolle, for sin præstation i 'Boyhood'. (Video: AP)

[No available link text] Se højdepunkter fra den røde løber. (Video: AP)

[No available link text] Se Ekstra Bladets filmanmelder Henrik Queitsch og Oscar-ekspert Søren Langelund vurdere dette års Oscar-uddeling

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?