Annonce:
Annonce:

Eksklusivt: Se første trailer for dansk actionbrag

Motorcykler og mandevold i første trailer om hævnende speciallæge

Her kan du se filmens trailer
Annonce:
Følg Underholdning

Film: Hjertekirurg på hævntogt mod kriminel bande

Dar Salim springer i den kommende danske action-film 'Underverden' ud som en motorcykel-entusiast og hjertekirurg, der vil hævne mordet på sin lillebror. Nu kan du se den første trailer for filmen, der er instrueret af Fenar Ahmads og desuden har dne prisbelønnede skuespiller Roland Møller på rollelisten.

Til Ekstra Bladet har Dar Salim tidligere fortalt om filmen:

- Han bor med sin gravide kone i en lejlighed til femten millioner kroner. Men på et tidspunkt mister han sin lillebror, der bliver myrdet i forbindelse med en bandekonflikt. Og det får han det enormt dårligt over.

Banket til døde
I pressematerialet til filmen 'Underverden' beskrives filmens handling således: Zaid nyder tilværelsen som nyudnævnt speciallæge med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der igen desperat beder om penge, men Zaid afviser ham blankt i døren.

Kort efter bliver Yasin fundet, gennembanket til døde, og Zaid overvældes af skyldfølelse og sorg.

Sorgen afløses af vrede, og Zaid bevæger sig ned i den københavnske underverden for at opnå retfærdighed for sin afdøde bror. Det er en tur med omkostninger for ham og hans familie, og han tvinges hurtigt til at beslutte, om hævnens pris er det hele værd.

Dar Salim beskriver selv sin karakter Zaid som en hævnende hjertekirurg, der ender med at tage sagen i egen hånd og begynder at 'rydde' op i byen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: