Fasandræberne-stjerne lander Hollywood-rolle

Den unge fremadstormende skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina har scoret en rolle i History Channels tempelridderserie 'Knightfall'

Den fremadstormende danske skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina History Channels store tv-serie 'Knightfall'. (Foto: Polfoto)
Den fremadstormende danske skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina History Channels store tv-serie 'Knightfall'. (Foto: Polfoto)

Sarah-Sofie Boussnina bliver den næste til at følge efter i succesparaden af danske skuespillere, der debuterer internationalt.

Både Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau, Lars Mikkelsen, Birgitte Hjort Sørensen og Sidse Babett Knudsen har stor succes "over there", og nu indtager 'Fasandræberne'-stjernen filmbyen med endnu mere dansk dynamit.

Sarah-Sofie Boussnina og Louis Samson Myhre. (Foto: Anton Unger) Danske kendte Dansk kendispar stikker af på bryllupsrejse

Den 25-årige skuespillerinde har landet en rolle i History Channels serie 'Knightfall', skriver magasinet Variety, og Boussnina selv bekræfter nyheden på sin Instagram-profil.

Sarah-Sofie Boussnina i 'Comeback', hvor hun spiller Anders W. Berthelsens datter. (Foto: Nordisk Film) Danske kendte Dansk stjernefrø er klar til udlandseventyr

Sarah-Sofie Boussnina ses her i en udfordrende rolle som den unge Kimmie i 'Fasandræberne'. (Foto: Christian Greisnæs)
Sarah-Sofie Boussnina ses her i en udfordrende rolle som den unge Kimmie i 'Fasandræberne'. (Foto: Christian Greisnæs)
 

Drømmen gik i opfyldelse
- Drømme går i opfyldelse. Jeg kan ikke fatte, at jeg er en del af dette drømmehold- og projekt. Mere end glad, jubler skuespillerinden.

Serien, der bliver sendt i 10 afsnit, handler om en række tempelriddere i korstogstiden og deres jagt efter den hellige gral, og blandt producerne er ingen ringere end den dobbelte Oscar-nominerede Hollywood-stjerne Jeremy Renner.

Boussnina skal ifølge Deadline spille rollen som Adelina, der som barn bliver reddet af tempelridderne, men som ung kvinde lever som tyv i de parisiske gader.

Ifølge Deadline bliver serien indspillet hen over sommeren, og det er ikke kun professionelt, at det kører for Sarah-Sofie Boussnina. I maj blev hun gift med Julias Moon-sangeren Louis Samson Myhre.

Sarah-Sofie Boussnina var selvfølgelig stolt af sin nye rolle og lagde derfor det her billede ud på sin instagram, hvor hendes navn bliver nævnt i forbindelse med det store filmprojekt.

1 af 2 Sarah-Sofie Boussnina ses her i en udfordrende rolle som den unge Kimmie i 'Fasandræberne'. (Foto: Christian Greisnæs)
2 af 2 Den fremadstormende danske skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina History Channels store tv-serie 'Knightfall'. (Foto: Polfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer