Annonce:
Annonce:

Film: Hjertekirurg på hævntogt mod kriminel bande

Dar Salim springer i den kommende danske action-film 'Underverden' ud som en motorcykel-entusiast og hjertekirurg, der vil hævne mordet på sin lillebror

Annonce:
Følg Underholdning

I video-klippet over artiklen kan man se Dar Salim køre på den motorcykel, han for nylig har købt til sig selv

Den 39-årige skuespiller Dar Salim er her i Danmark mest kendt for sin rolle som partiformand i tv-serien 'Borgen' samt for sin rolle som fotografen Bo i den aktuelle tv-serie 'Dicte', mens han internationalt har gjort sig bemærket i rollen som Gohto i tv-serien 'Game of Thrones' samt som commander Khyan i Ridley Scotts store Hollywood-film 'Exodus: Gods and Kings'.

Danske Dar skal spille overfor Batman-stjerne

Men nu springer Dar Salim ud i den absolutte hovedrolle som den hævnende hjertekirurg Zaid i filminstruktøren Fenar Ahmads kommende danske film 'Underverden'.

Annonce:

- Det bliver en ægte genrefilm, hvor vi tager action-delen meget seriøst. Det gør ondt, når man får slag eller tæsk. Og det er en meget dramatisk historie om en mand, der starter på toppen af verden. Han er hjertekirurg. Han er en fed fyr, der også kører på motorcykel. Og det kører i det hele taget rigtig godt i hans liv, siger Dar Salim om rollen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Han bor med sin gravide kone i en lejlighed til femten millioner kroner. Men på et tidspunkt mister han sin lillebror, der bliver myrdet i forbindelse med en bandekonflikt. Og det får han det enormt dårligt over.

Dansker i film med James Bond-instruktør

Annonce:

Lillebroren bliver banket til døde
I pressematerialet til filmen 'Underverden' beskrives filmens handling således: Zaid nyder tilværelsen som nyudnævnt speciallæge med dyr lejlighed og gravid kæreste. En aften får han besøg af sin lillebror Yasin, der igen desperat beder om penge, men Zaid afviser ham blankt i døren. Kort efter bliver Yasin fundet, gennembanket til døde, og Zaid overvældes af skyldfølelse og sorg. Sorgen afløses af vrede, og Zaid bevæger sig ned i den københavnske underverden for at opnå retfærdighed for sin afdøde bror. Det er en tur med omkostninger for ham og hans familie, og han tvinges hurtigt til at beslutte, om hævnens pris er det hele værd.

Dar Salim beskriver selv sin karakter Zaid som en hævnende hjertekirurg, der ender med at tage sagen i egen hånd og begynder at 'rydde' op i byen.

(artiklen fortsætter under billedet)

 

Danmarks Charles Bronson
- Din karakter minder lidt om Charles Bronson, der i filmen 'En mand ser rødt' rydder op i den kriminelle underverden, efter at hans kone er blevet myrdet og hans datter er blevet voldtaget. Er du den nye Charles Bronson?

- Ja, bare kald mig den nye danske Charles Bronson, siger Dar Salim og bryder ud i en høj latter.

- Hvordan har det været for dig at indspille en så voldsom action-film?

- Det har været meget intenst, fordi mange af de såkaldte bad guys er ægte gutter fra miljøet. Det hele ser meget realitisk ud. Og selve action-delen er utroligt krævende. Jeg skulle træne op til den både fysisk og psykisk. Det har været en fed men udfordrende proces.

Annonce:

Grænseoverskridende sex-scene i dansk film

Har købt ny motorcykel
Dar Salim afslører i øvrigt overfor Ekstra Bladet, at han for bare nogle uger siden har købt sig sin egen motorcykel.

- Jeg har i øvrigt selv købt en motorcykel, fordi jeg fik smag for at køre motorcykel via min rolle som Zaid. Jeg har ellers aldrig nogen sinde kørt på motorcykel.  Jeg fik jo et motorcykel-kørekort i forbindelse med filmen. Jeg har altid været lidt forsigtig med henblik på motorcykler, fordi det er lidt farligt. Men så vænnede jeg mig til det via rollen. Og jeg har slet ikke fortrudt mit køb af motorcyklen. Det er simpelthen det bedste i verden at køre rundt på en motorcykel, siger Dar og tilføjer:

Annonce:

- Når man kommer hjem om aftenen efter en lang dags filmoptagelser, kan man vælge at drikke en øl eller et glas vin eller sætte sig ud på motorcyklen og så bare køre sig en tur en times tid. Jeg elsker at køre ud til vandet og drikke en kop kaffe og køre hjem igen. Det er simpelthen fantastisk, siger Dar.

I filmen 'Underverden' skal Stine Fischer Christensen i øvrigt spille Zaids kæreste. Og på rollelisten er også Jacob Lohmann, Roland Møller, Ali Sivandi, der var med i Fenar Ahmads første film 'Ækte vare', og Dulfi Al-Jabouri fra 'Krigen'.

Filmen har forventet premiere i januar 2017.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: