Her er traileren til den nye Klovn-film

To måneder før filmens premiere er traileren til 'Klovn Forever' blevet offentliggjort. Se klippet nedenunder

Se traileren her

Så skal du snart have plads i skoene til, at dine tæer kan krummes maks. Om to måneder er der nemlig premiere på KLOVN FOREVER, og i dag blev den første trailer til filmen offentliggjort.

Se den i klippet ovenfor.

Mange ting omkring filmen har indtil nu været holdt hemmelige, men i maj måned kom en teaser på gaden, som løftede lidt af sløret for, hvad vi kan vente os af den kommende film - og der er tilsyneladende ingen grund til at frygte, at det kommer til at gå mindre galt i den nye film.

KLOVN FOREVER er opfølgeren til 'Klovn - The Movie', som havde premiere i 2010.

Fem år er gået siden sidst, og Casper Christensen og Frank Hvam står ved en skillevej. Hvad er det, de vil? Og hvad betyder de egentlig for hinanden, når det kommer til stykket?

Frank har sin karakteristiske kasket og undertrøje på, men ellers er Hvam og Christensen, som Gud har skabt dem på den nye filmplakat. (Foto: PR) Filmnyheder Casper og Frank viser nosser på filmplakat

Venskabet sættes på den ultimative test, og undervejs udsætter Casper og Frank sig selv og hinanden for deres livs prøvelser - både i trygge omgivelser herhjemme og tværs over Atlanten i Drømmenes By, Los Angeles. Her flytter Casper over for at forfølge sin karriere, men for at redde venskabet sætter Frank efter ham.

Danske kendte SE VIDEOEN: Casper Christensen i voldsomt slagsmål

I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålene: Eksisterer der overhovedet noget som "venner for evigt"? Og hvad skal man hævne, og hvad skal man tilgive her i livet?

Se teaseren her.

 

I filmen kommer vi til at se flere af de gamle Klovn-ansigter - blandt andre Iben Hjejle, selvom der var spekulationer herom, da hun og Casper ikke længere er et par.

Bryllupsfesten blev holdt på Papirøen i Københavns Havn med mad fra Umami. (Arkivfoto: Klavs Bo Christensen). Danske kendte Vi holder bryllupsrejse på d'Angleterre

Desuden er Mia Lyhne på rollelisten sammen med blandt andre Elsebeth Steentoft som Pykker, Niels Weyde som Ole og Lars Hjortshøj dukker op. Herudover medvirker også Nikolaj Coster-Waldau, Johannes Riis, Tina Hjortshøj Bilsbo, Ib Michael og Ulrich Møller-Jørgensen, og sidst men ikke mindst er der debut til Simone Colling som Caspers voksne datter Cille.

Se traileren for den nyeste film i playeren ovenfor artiklen.

Hør, hvad Casper Christensen havde at sige om at lige overordentligt tæt på Frank Hvams ædlere dele på den nye filmplakat.

Ekstra Bladet mødte i maj måned Frank Hvam og Casper Christensen til en snak om den nye film. Se, hvad de havde at sige her.

Casper Christensen viser, hvordan man laver en såkaldt kusse-tud... Se det her.

1 af 2 
2 af 2 
50 kommentarer
Vis kommentarer