Herlig fake-orgasme i ny dansk film

De unge skuespillere Nikolaj Groth og Clara Rosager udlever en skrigende orgasme på et hotelværelse på Gran Canaria - læs om andre frække detaljer i filmen

De to skuespillere er ikke i tvivl om, hvorfor man skal gå ind og se filmen. Se med her. (Video: Philip Davali)

Mange husker den berømte scene fra filmen 'Da Harry mødte Sally', hvor Meg Ryan faker en fantastisk orgasme på et cafeteria lige foran skuespilleren Billy Chrystal. Nu har dansk film fået sin helt egen fake-orgasme i Barbara Rothenborgs nye kærlighedsfilm 'En-to-tre nu!', hvor de unge skuespillere Nikolaj Groth og Clara Rosager i rollerne som Jeppe og Cecilie simulerer og udlever en skrigende orgasme på et hotelværelse på Gran Canaria, der er så højlydt, at naboerne begynder at banke løs på væggene og bede om ro.

- Det var den første scene, vi overhovedet indspillede. Og det var virkelig sjovt. Vi var i højt humør og i det hele taget bare glade for at være nede i varmen på Gran Canaria i januar måned, siger den 21-årige Nikolaj Groth, og den 19-årige Clara Rosager tilføjer:

- Scenen er så latterlig og sjov, og vi gav den bare fuld gas.

Filmens unge personer Cecilie og Jeppe er på en vild bytur, hvor Clara lægger arm med en bartender. (Foto: Regner Grasten Film)
Filmens unge personer Cecilie og Jeppe er på en vild bytur, hvor Clara lægger arm med en bartender. (Foto: Regner Grasten Film)

Se Halle Berry fake en orgasme

Dyrker sex i redningsbåd
For de to unge skuespillerne blev det dog lidt mere krævende, da de i en anden scene i filmen skal dyrke sex i en redningsbåd på Gran Canaria.

- Det var virkelig godt at indspille den sex-scene. Og det er selvfølgelig første gang, at jeg har prøvet den slags, fortæller Clara Rosager, der debuterer som skuespiller i filmen 'En-t-tre-nu!'.

Nikolaj Groth oplevede scenen således:

-  Det var en meget speciel scene. Vi havde været på arbejde i 15 timer og var trætte. Det var hamrende koldt, og vi skulle bare virke som det lykkeligste par i verden, når vi lå der i båden og kyssede og drak champagne. Men det blev  blev heldigvis en meget smuk scene, siger Nikolaj og tilføjer:

- Det er første gang, at jeg laver en sex-scene. Det var sgu en sjov oplevelse. Vi blev talt ret godt igennem det hele af vores instruktør Barbara Rothenborg. Det var slet ikke så romantisk, som det ser ud.

Var i blufærdige med at skulle være nøgne i scenen?

- Vi havde kendt hinanden i ret lang tid på det tidspunkt og var rimelige trygge ved hinanden, siger Nikolaj og Clara skyder ind:

- Ja, men nu havde du altså også underbukser på i scenen, siger Clara, der selvfølgelig også havde trusser på i scenen, men var nøgen på overkroppen.

- Jeg havde ikke nogen bh på i sex-scenen. Og jeg kunne godt mærke på mig selv, at jeg i den forbindelse virkelig skulle overskride en grænse. Der var jo 30-40 filmfolk på settet, da vi indspillede scenen. Men jeg sprang altså bare ud i det, forklarer Clara.

Den 19-årige Clara har i øvrigt også en scene, hvor hun i rollen som Cecilie fester løs i en gammel amerikanerbil sammen med Nikolaj i rollen som Jeppe. Og her udfører hun et lille flot strip-nummer.

- Det var faktisk grænseoverskridende at skulle smide tøjet og strippe i en bil. Men jeg synes faktisk, at at det er en ret fin scene, der beskriver ungdommen og den vilde kærlighed. Det er en meget rørende scene, fortæller Clara.

De er begge singler
I udspiller jo den helt store kærlighed i filmen. Hvordan ser det ud for jeg privat. Har i kærester eller er i singler?

- Jeg er single, siger de begge i munden på hinanden.

Filmen 'En-to-tre-nu!' har premiere i de danske biografer i morgen.

De to skuespillere er ikke i tvivl om, hvorfor man skal gå ind og se filmen. Se med her. 

Se traileren for filmen her.

Clara Rosager og Nikolaj Groth springer ud som de unge elskende i filmen 'En-to-tre-nu!'. Privat er de begge singler. (Foto: Philip Davali)
Clara Rosager og Nikolaj Groth springer ud som de unge elskende i filmen 'En-to-tre-nu!'. Privat er de begge singler. (Foto: Philip Davali)