Hollywood-stjerne takker ja til dansker

'Under sandet'-instruktøren Martin Zandvliet jubler over, at han skal instruere Oscar-vinderen Jared Leto i sin kommende Hollywood-film

Se Jared Leto på den røde løber til årets Oscar-uddeling tidligere på året. (Video: Splash)

Jared Leto er kendt for at være meget selektiv med sine roller, men nu har den Oscar-vindende mesterskuespiller takket ja til at spille hovedrollen i filmen 'The Outsider', som danske Martin Zandvliet instruerer.

Derfor er det en meget, meget begejstret dansk filminstruktør, der jubler over samarbejdet med Hollywood-stjernen.

(Foto: Mogens Flindt) Filmnyheder Fra slem bølle til stolt Bodil-vinder

- Spændt! Arbejder med denne fyr, skriver Zandvliet og tilføjer blandt andet hashtagget 'sand kunstner' til en billedkavalkade af Leto, som han har postet på sin Instagram-profil.

Siden 44-årige Leto i 2013 vandt sin Oscar for bedste mandlige birolle som transvestitten Rayon i aids-dramaet 'Dallas Buyers Club', har han trods adskillige tilbud kun sagt ja én rolle siden - det er som superskurken Jokeren i det kommende actionbrag 'The Suicide Squad'.

Tirsdag kom det så frem, at den selektive stjerneskuespiller har takket ja til at medvirke i den Zandvliet-instruerede actionthriller 'The Outsider', der handler om amerikansk soldat, som tages til fange i Japan under Anden Verdenskrig. Soldaten bliver dog løsladt med hjælp fra den japanske mafia, Yakuzaen, og derfor har han en gæld, der skal betales tilbage i den kriminelle underverden.

Roland Møller ses her i hovedrollen som sergent Carl Leopold i en scene fra filmen 'Under sandet'. (Foto: Nordisk Film) Filmnyheder 'Under Sandet' ligger nummer 1

Martin Zandvliet har fået stor hæder for sit seneste drama, 'Under sandet', og har også stået bag kameraet på de danske prisvindende storfilm 'Dirch' og 'Applaus'.

4 kommentarer
Vis kommentarer