Hun har lesbisk sex med et lig

Nicolas Winding Refn forklarer her, hvordan han instruerede skuespillerinden Jena Malone til at dyrke lesbisk sex med et lig i sin film 'The Neon Demon'

Se traileren her

CANNES(Ekstra Bladet): Nicolas Winding Refn har ofte brudt grænser i sine film med ekstrem eksplicit vold. Men i sin nye film 'The Neon Demon' bryder han også grænser med en ekstrem eksplict sex-scene, hvor en kvindelig make-up-artist har lesbisk sex med et lig.

Nicolas Winding Refn er klar til kamp. (Foto: AP) Filmnyheder Refn: Lars von Trier ville bolle med min kone

I filmen spiller Jena Malone make-up-artisten Ruby, der arbejder i modeverdenen, men som også har et bijob, hvor hun i et lighus giver de døde make-up før begravelserne.

Under pressemødet på 'The Neon Demon' her i Cannes forklarede Nicolas Winding Refn, at scenen faktisk blev optaget i et rigtigt lighus i Los Angeles, fordi han gerne ville gøre scenen mere autentisk.

- Vi skrev faktisk under på et papir, at hvis der døde nogen, mens vi optog i lighuset, så skulle vi fjerne hele filmholdet, fordi der så ville komme et nyt lig ind i lighuset.

Lars von Trier ønsker hverken at høre om eller kommentere, at Nicolas Winding Refn påstår, at han har forsøgt at komme i bukserne på Refns kone. (Foto: Polfoto) Filmnyheder Trier vil ikke kommentere 'bolle-sagen' fra Cannes

Kys ligets brystvorter
Refn forklarede også helt ned i de små detaljer, hvordan han optog den grænseoverskridende lesbiske sex-scene:

-  I lighuset lå den nøgne skuespillerinde, der skulle spille død på en metalbænk. Jeg sagde til Jena, at hun skulle tage ligklædet af skuespillerinden og så begynde at kysse på liget. Og Jena var bare helt fantastisk. Hun gjorde det lige med det samme. Og herefter talte jeg hende igennem hele scenen med henblik på, hvad hun skulle gøre med liget, siger Refn og tilføjer:

- Jeg sagde til hende: Spyt liget lidt i munden. Og stik din tunge ind i ligets mund. Og kan du ikke også lige lade dine hænder glide ned mellem hendes ben til hendes skridt. Og begynd nu at kysse ligets brystvorter rigtig meget og kys på begge brystvorter. Og det hele eskalerede bare helt vildt. Det var en ekstremt intens nekrofil scene, og vi skød scenen måske tre eller fire gange. Og Jena sagde aldrig nej til noget. Hun var perfekt til rollen.

- Nekrofili-scenen blev på en måde hele essensen i filmen. Her bliver døden og skønheden til én. De smelter sammen, siger Refn.

(Arkivfoto. AP) Filmmagasinet Derfor langer Refn ud efter von Trier

Elle Fanning har hovedrollen som den unge model Jesse, der tager til Los Angeles for at prøve lykken som model. (Foto: Cannes Festival)
Elle Fanning har hovedrollen som den unge model Jesse, der tager til Los Angeles for at prøve lykken som model. (Foto: Cannes Festival)
 

To af filmens ekstremt sexede og stilfulde modeller.(Foto: Cannes Festival)
To af filmens ekstremt sexede og stilfulde modeller.(Foto: Cannes Festival)
 

 

1 af 3 Elle Fanning har hovedrollen som den unge model Jesse, der tager til Los Angeles for at prøve lykken som model. (Foto: Cannes Festival)
2 af 3 To af filmens ekstremt sexede og stilfulde modeller.(Foto: Cannes Festival)
3 af 3 Skuespillerinden Jena Malone kaster sig ud i en lesbisk scene med et lig i Refns nye film 'The Neon Demon'. (Foto: Cannes Festival)
8 kommentarer
Vis kommentarer