Annonce:
Annonce:

I morgen strømmer folk i biografen

'Flaskepost fra P' er et godt bud på at blive årets mest sete biograffilm i 2016

Se traileren fra 'Flaskepost fra P'.
Annonce:
Følg Underholdning

Det bliver en travl weekend i biograferne, hvis 'Flaskepost fra P' får samme succes som de to foregående film i serien om Carl Mørck og hans assistent Assad.

Den længe ventede tredje film i serien på foreløbig fire film får nemlig premiere i biograferne i morgen, og dermed kan det blive startskuddet til et billetsalg, der kan ende med at blive det største i Danmark i 2016.

Mest sete i 2013 og 2014
De to første film i 'Afdeling Q'-serien, 'Kvinden i Buret' fra 2013 og 'Fasandræberne' fra 2014 blev begge årets mest sete film i Danmark, og mon ikke 'Flaskepost fra P' også hiver en masse ind i biografmørket.

'Kvinden i buret' rundede 724.000 solgte biografbilletter, og det blev toppet året efter af 'Fasandræberne', der solgte 769.000 billetter herhjemme.

Annonce:

Indtil videre har 'Kollektivet', der havde premiere den 14. janaur, årets hidtil bedste salg. 285.000 har løst billet til Thomas Vinterbergs Sølvbjørn-vindende film.

Forsvundne børn
Handlingen i 'Flaskepost fra P', der er baseret på Jussi Adler-Olsens bestseller af samme navn, tager udgangspunkt i søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed i Danmark.

De forsvinder pludseligt sporløst. Og på Københavns Politigård dukker en otte år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab.

Carl Mørck og hans assistent Assad fra politiets 'Afdeling Q' finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og det lykkes dem at grave sig ind i det religiøse samfund og komme på sporet af en mand, der trækker et årelangt spor af bortførelser og mord efter sig.

Mord som aldrig er blevet anmeldt, da han angiveligt hver gang bortfører to børn fra meget religiøse familier, slår det ene barn ihjel og kræver tavshed og en stor løsesum for det andet.

Annonce:

Tiden er knap, og i jagten på at finde børnene, før det er for sent, må Carl Mørck sande, at det at tro på noget er tæt forbundet med livet og døden.

(Foto: Henrik Ohsten)
(Foto: Henrik Ohsten)
 

Nye og gamle navne
Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares og Johanne Louise Schmidt er tilbage i rollerne som henholdsvis Carl Mørck, Assad og Rose. Der er også gensyn med Søren Pilmark som Marcus Jacobsen, mens Jakob Oftebro er ny i rollen som Pasgård.

Ny er også Pål Sverre Hagen (Thor Heyerdahl i den Oscar-nominerede 'Kon-tiki'-film) som den uhyggelige mand, der kalder sig Johannes.

Det er nordmanden Hans Petter Moland, der er ny instruktør, efter at Mikkel Nørgaard lavede de første to film i serien. Filmen har manuskript af Nikolaj Arcel, der også leverede manuskriptet til de to første - 'Kvinden i buret' og 'Fasandræberne'.

(Foto: Henrik Ohsten)
(Foto: Henrik Ohsten)

Den fjerde film i serien 'Journal 64' forventes at få premiere ultimo 2017/primo 2018.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Det er Mette Frederiksens egen skyld, at hun tvinges til at udskrive valg i utide
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: