Kidman tromler derudaf

Selv om hun er mor til fire kører karrieren på fuld skrue - nu er Nicole Kidman igen klar med en ny film

Julie Roberts, Nicole Kidman og Chiwetel Ejifor i en scene fra filmen 'The Secret in their eyes'.(Foto: Scanbox)
Julie Roberts, Nicole Kidman og Chiwetel Ejifor i en scene fra filmen 'The Secret in their eyes'.(Foto: Scanbox)

Siden Kidman var aktuel i åbningsfilmen på filmfestivalen i Cannes sidste år i rollen som fyrstinde Grace i filmen 'Grace of Monacco, har den 47-årige australske skuespillerinde medvirket i hele ni film, selv om hun er mor til to yngre børn Sunday Rose og Faith Margaret samt to voksne adoptiv-børn, som hun fik sammen med Tom Cruise.

Men på trods af familielivet med sangeren  Keith Urban og de to små størrelser på seks og fire år, satser Kidman med fuld styrke på karrieren og har færdig indspillet endnu en film, nemlig 'The Secret in their eyes', hvor hun spiller sammen med selveste Julia Roberts samt Chiwetel Ejifor.

Det første officielle billede fra thrilleren 'The Secret in their eyes' er netop blevet offentliggjort.

Ugengældt kærlighed
'The Secret in Their Eyes' er historien om en pensioneret juridisk rådgiver, der giver sig i kast med at skrive en roman for endelig at lægge fortiden bag sig. Men han bliver forfulgt af en sag, der aldrig blev opklaret og en kærlighed, der aldrig blev gengældt.

På rollelisten ses Julia Roberts, Nicole Kidman, Chiwetel Ejiofor ('12 Years a Slave'), Michael Kelly ('House of Cards') og Dean Norris ('Breaking Bad').

Filmen er instrueret af Billy Ray, der tidligere har stået bag thrillere som 'Bedraget' (2007) og 'Shattered Glass' (2003).

'The Secret in Their Eyes' forventes at få dansk biografpremiere i efteråret 2015.