Læs alt om skuespillerne, der er klar til husmor-sex

Den irske skuespiller Jamie Dornan og den amerikanske skuespillerinde Dakota Johnson er klar til at levere SM-Sex i 'Fifty Shades of Grey'

Dakota Johnson og Jamie Dornan i en scene fra 'Fifty Shades of Grey'.(Foto: Berlinale/UIP)
Dakota Johnson og Jamie Dornan i en scene fra 'Fifty Shades of Grey'.(Foto: Berlinale/UIP)

BERLIN(Ekstra Bladet): Selskaberne bag storfilmen ' Fifty Shades of Grey' - lavet over bøgerne af samme navn - forventer 60 mio. solgte billetter i åbningsweekenden. E.L. James' bogtrilogi, der danner forlæg for filmen ' Fifty Shades of Grey', er solgt i mere end 100 millioner eksemplarer og oversat til mere end 50 sprog. I Danmark har bøgerne fået øgenavnet husmor-sex-romanerne, og utrolig mange danskere kender næsten Anastasia og Christian Grey, som om de var i familie med dem.

Fem nordmænd løb nøgne gennem Berlin

Men hvem er egentligt de to relativt ukendte skuespillere, der skal kaste sig ud i de sadomasochistiske sex-orgier i filmen? Den 32-årige irske skuespiller Jamie Dornan er 183 centimer høj og havde fra 2003 til 2005 et forhold til den smukke engelske skuespillerinde Keira Knightley. Og vi kan slå fast med det samme over for alle danske kvinder: Jamie er ikke fri på markedet.

Han blev i april 2013 gift med den engelske sangerinde Amelia Warner, og parret har i dag en datter på et år sammen.

(artiklen fortsætter under billedet)

Jamie Dornan er her parat til at kaste sig ud i en omgang SM-sex med Dakota Johnson i en scene i filmen.(Foto: UIP/Berlinale)
Jamie Dornan er her parat til at kaste sig ud i en omgang SM-sex med Dakota Johnson i en scene i filmen.(Foto: UIP/Berlinale)
 

Jeg elsker kvinde-fødder
Jamie har i øvrigt overfor UK Glamour Magazine afsløret, at han kun har en enkelt ting til fælles med sin karakter Christian Grey. Og det er, at han også tænder helt vildt på kvinde-fødder.

Men den 32-årige irlænder havde til gengæld lidt svært ved at sætte sig ind i Christian Grey-karakterens besættelse af bondage og sadomasochistiske sex-udskejelser.

Under forberedelserne til rollen som den magtfulde forretningsmand blev han udfordret lige til grænsen.

- På en regnfuld tirsdag aften kyssede jeg min kone og min baby godnat og tog ned i en mørk kælder for at overvære en dominant sadist i aktion med en kvinde. Sadisten fungerede som vores SM-konsulent på filmen. Så jeg stod bare der og så, hvordan han dyrkede sine specielle lyster. Og det var altså ikke noget, jeg nød særlig meget. Men det var ganske lærerigt til en vis grad med henblik på min rolle.

Karrieremæssigt har Jamie Dornan medvirket i So-fia Coppolas film ' Marie Antoinette'.

Og på tv-serie-fronten har han gjort sig bemærket som sherif Graham Humbert i tv-serien ' Once Upon a Time' og som seriemorderen i den meget roste tv-serie ' The Fall'.

Jeg kyssede Kidman meget længe

Datter af Don Johnson og Melanie Griffith
Den 25-årige Dakota Johnson er lidt ondt sagt mest kendt for, at hun er datter af det tidligere Hollywood-ægtepar Melanie Griffith og Don Johnson. Efter parrets skilsmisse blev Antonio Banderas hendes stedfar i mange år. Dakota har medvirket i film som David Finchers ' The Social Network', Christopher Neils film ' Goat' samt ' Need for Speed' og ' 21 Jump Street'. Og på tvfronten spillede hun den kvindelige hovedkarakter i tv-serien ' Ben and Kate'.

Hun har tidligere været kæreste med skuespilleren Jordan Masterson, men siden juli 2014 har hun været kæreste med sangeren Matthew Hitt fra bandet Drowners.

Dakota Johnson kom i øvrigt med nogle morsomme betragtninger over for UK Glamour Magazine med henblik på sin Anastasiarolle.

(artiklen fortsætter under billedet)

Lidenskabelig kærlighed og sex- eller husmor-sex, som nogen kalder det.(Foto: UIP)
Lidenskabelig kærlighed og sex- eller husmor-sex, som nogen kalder det.(Foto: UIP)
 

Harry Potter er skabssadist
- Jeg er helt sikker på, at Harry Potter er skabssadist.

Og hvis jeg skal pege på den mest sexede superhelt, så er det simpelt hen Batman.

Lige nu er både Jamie Dornan og Dakota Johnson såkaldte mellemkendte skuespillere i B-klassen. Men der er ingen tvivl om, at deres kendis-faktor vil stige 300 procent, når filmen allerede på onsdag har verdenspremiere her under filmfestivalen i Berlin og dagen efter kan ses i resten af verden - også i Danmark.

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?