Laura får opmærksomhed i Berlin

Laura Christensen, Johannes Lassen og Mette Lysdahl er udtaget til Northern Lights Talents under filmfestivalen i Berlin

Laura Christensen skal promoveres som en af Skandiaviens store talenter under filmfestivalen i Berlin. (Foto
Laura Christensen skal promoveres som en af Skandiaviens store talenter under filmfestivalen i Berlin. (Foto

Organisationen Northern Lights Talents har udvalgt de tre danske skuespillere Laura Christensen, Johannes Lassen og Mette Lysdahl til at være blandt de bedste talenter i Skandinavien. Og derfor er de tre skuespillere sammen 7 andre skandinaviske skuespillere inviteret til filmfestivalen i Berlin, hvor de vil få særlig opmærksomhed og blandt andet vil blive præsenteret for nogle af Europas største castere samt andre filmfolk, der kan medvirke til at fremme deres internationale karrierer.

Film: En fødsel med paranoia og rædsel

Den 32-årige Laura Christensen er blandt andet kendt for filmene 'Råzone', 'Midsommer' og 'Dig og Mig' samt tv-serierne 'Taxa', 'Heartless' og 'Forbrydelsen'.

Den 36-årige Johannes Lassen kan man netop nu se i den store DR-serie 'Bedraget', hvor han spiller overfor Nikolaj Lie Kaas. Johannes Lassen havde også en stor rolle i tv-serien '1864', og sidste år kunne man se ham i rollen som Kent Nielsen i filmen 'Sommeren 92'.

Mette Lysdahl har blandt andet medvirket i 'Klassefesten 2' og filmen '37', der vandt prisen som 'bedste feature film' ved Los Angeles Independent Film Festival. Og hun har også medvirket i tv-serien 'Forbrydelsen'. 

De danske skuespillere skal I øvrigt på den røde løber på de Nordiske Ambassader i Berlin samtidigt med, at der bliver afholdt Harpa Award, hvor der skal uddeles priser til de bedste nordiske filmkomponister. Her er de danske filmkomponister Frans Bak og Jonas Struck nomineret til en pris.

Susanne Biers spion-tv-serie udtaget til Berlin

Det er andet år, at organisationen Northern Lights Talents kører deres promovering af talentfulde skandinaviske skuespillere i Berlin. Sidste år var det skuespillerne Allan Hyde, Lærke Winther, Laura Bach og Elias Munk, der havde den store ære.

Danske skuespillere i høj kurs

Laura Christensen, Mette Lysdahl og Johannes Lassen skal præsenteres som skandinaviske talenter under filmfestivalen i Berlin.(Foto: Jakob Jørgensen og Polfoto)
Laura Christensen, Mette Lysdahl og Johannes Lassen skal præsenteres som skandinaviske talenter under filmfestivalen i Berlin.(Foto: Jakob Jørgensen og Polfoto)
 

 

 

 

 

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller