Lee skulle have været med i film med fem danskere

Christoper Lee skulle have medvirket i filmen 'The 11th' sammen med både Lars Mikkelsen, Connie Nielsen, Paprika Steen, Søren Malling og Ellen Hillingsøe

Pludselig kom 'Ringenes Herre' og 'Star Wars', og det betød, at jeg nu var kendt af alle generationer, funderede Christopher Lee under et interview i 2010. (Video: AP)

Den afdøde Hollywood-legende Christopher Lee, der i søndags døde på grund af hjerteproblemer og åndedrætsbesvær på et hospital i London, har været gift med sin danske kone Birgit Krøncke i 54 år, og i sin næste film skulle med titlen 'The 11th' skulle han oven i købet have spillet over for hele fem af Danmarks største skuespillere, nemlig Lars Mikkelsen, Connie Nielsen, Paprika Steen, Søren Malling og Ellen Hillingsøe.

Christopher Lee er død 93 år gammel.(Foto: AP) Filmnyheder Christopher Lee er død

Filmens hovedrolle spilles af verdensstjernen Uma Thurman, der for et par år siden leverede en pragtrolle i Lars von Triers film 'Nymphomaniac'.

Filmen 'The 11th', der skal instrueres af filminstruktøren  Xavier Nemo, beskriver de 24 timer inden terror-angrebet mod World Trade Center i New York den 11. september 2011. Men filmens handling finder dog ikke sted i USA, men på den anden side af Atlanterhavet i Europa, hvor man følger 8 forskellige historier, der bliver viklet ind i hinanden.

Uma som kvindelig betjent
Uma Thurman skal spille rollen som kvindelig politibetjent, mens Christopher Lee skulle have spillet rollen som en alkoholiseret tidligere læge, der lider af Alzheimer. Svenske Michael Nyqvist skal spille hans søn. Men nu skal instruktøren altså ud og finde en ny erstatning for Christopher Lee.

Christoper Lee med sin danske kone Birgit Krøncke, som han var gift med i 54 år.(Foto: AP)
Christoper Lee med sin danske kone Birgit Krøncke, som han var gift med i 54 år.(Foto: AP)
 

 

 

1 af 2 Christoper Lee med sin danske kone Birgit Krøncke, som han var gift med i 54 år.(Foto: AP)
2 af 2 Christopher Lee har medvirket i et hav af blockbusterfilm, men i hans næste film, skulle han have spillet sammen med hele fem danske skuespillere.(Foto:Torben Stroyer)
10 kommentarer
Vis kommentarer