Lie Kaas: Nu vil jeg have solenergi

Nikolaj Lie Kaas springer ud som energi-direktør i DR's kommende tv-serie 'Bedraget'

Med rollen som energi-direktør i DR's kommende tv-serie er Nikolaj Lie Kaas blevet amatør ekspert i solenergi og vindmøller.(Foto: Kaveh Rostamkhani)
Med rollen som energi-direktør i DR's kommende tv-serie er Nikolaj Lie Kaas blevet amatør ekspert i solenergi og vindmøller.(Foto: Kaveh Rostamkhani)

BERLIN(Ekstra Bladet): Forestil dig en velklædt Nikolaj Lie Kaas på racercykel gennem Londons befærdede gader med faretruende røde dobbeltdækker-busser og sorte taxaer susende om ørerne. Så har du faktisk en af startscenerne i ’Bedraget’, hvor direktør Alexander Sødergren er på visit i London for at promovere sit store energi-firma og derfor selvfølgelig ankommer til sin aftale på typisk dansk, miljø-rigtig vis.

Pengene styrer alt i ny DR-serie

Det er første gang i sin karriere, at Nikolaj Lie Kaas spiller et såkaldt magtmenneske, bortset fra hans rolle som udenrigsminister i filmen ’Skytten’ for et par år siden.

- Det har sgu været sjovt at spille en direktør, der hele tiden skal udstråle penge og magt. Det handlede egentlig bare om at læne sig tilbage og tro på sig selv og lege, at man var direktør og verdensmester. Jeg elskede den der følelse af at gå på arbejde på det luksuriøse kontor ved Tuborg Havn og sætte sig i den fine stol bag skrivebordet.

Amatør-ekspert
Før rollen var Nikolaj Lie Kaas fuldstændig blank med henblik på alternativ energi, men nu er han amatør-ekspert.

- Jeg har hørt foredrag om miljø og læst utrolig meget om alternativ energi i forbindelse med rollen. Jeg har også talt med folk, der har arbejdet hos Dong. Det har været en stor hjælp.

- Er du blevet så stor fan af alternativ energi, at du godt kunne finde på at få solceller på taget?

- Det vil jeg meget gerne. Nu kan de jo lave solceller, som ligner tagsten. Det er dyrt, men det er en god investering. Man kan sagtens spare pengene hjem igen. Og solenergi bliver bedre og bedre. Det går sindssygt stærkt.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter