'Man skal lige vænne sig til at få svigersøns pik i ansigtet'

Der er dømt total Klovn-feber i Danmark - nu kommer prikken over i'et med galla-premieren i København. Se flere billeder fra den røde løber i galleriet herunder

Jarl Friis-Mikkelsen må finde sig i at se sin svigersøn blive udsat for lidt af hvert i 'Klovn Forever'. (Foto: Mogens Flindt)
Jarl Friis-Mikkelsen må finde sig i at se sin svigersøn blive udsat for lidt af hvert i 'Klovn Forever'. (Foto: Mogens Flindt)

Der er ikke ret mange folk i Danmark fra fem år og op til  100 år gamle, der ikke ved, at Casper Christensen og Frank Hvams nye film 'Klovn Forever' i morgen kan ses i stort set alle biografer i Danmark. Filmen er nemlig blevet promoveret massivt gennem de sidste par uger med gigantiske plakater over alt i København og andre byer, samt med et hav af artikler og masser af tv-interviews.

Den ægte vare: Casper Christensen præsenterer kæmpe erektion

Men her til aften kom prikken over i' et i forbindelse med kampagnen for filmen med den stort anlagte galla-premiere i Imperial Biografen i København, hvor de kendte selvfølgelig strømmede ind i biografens mørke for at se de finurlige pinligheder i Klovn-universet.

Seks stjerner fra Jarlen
En af dem, der havde lagt vejen forbi Imperial, var skuespiller Jarl Friis-Mikkelsen, der også er svigerfar til Casper Christensen. Han havde kun rosende ord til overs for svigersøn.

- Jeg giver filmen seks stjerner. Det er en vidunderlig dannelsesrejse for to venner, som er lykkedes utroligt godt. Og jeg er glad for, at de mange gange skyder over målet, for de er meget værre i virkeligheden, siger han til Ekstra Bladet.

På trods af begejstringen over filmen, var der dog en enkelt ting, der ikke begejstrede ham til at starte med.

- Første gang jeg så filmen, fik jeg nærmest min svigersøns pik i ansigtet. Det skal man lige vænne sig til.

Utrolig højt niveau
Rosende ord til makkerparret var der også fra komiker-kollegaen Linda P.

- Jeg er totalt vild med Casper og Frank, og det har jeg været lige siden Mandrilaftalen. Og jeg synes, det er helt utroligt, at de kan blive ved med at holde sådan et højt niveau, siger hun.

På den røde løber var der onsdag aften masser af fest og ballade, hvor alt fra musikerne Wafande og Pharfar til den intellektuelle forfatter Ib Michael og cykelrytteren Brian Holm var mødt op.

Ganske letpåklædte damer var en del af sceneriet ved gallapremieren. (Foto: Mogens Flindt)
Ganske letpåklædte damer var en del af sceneriet ved gallapremieren. (Foto: Mogens Flindt)
 

Frank Hvam er en lortefar i 'Klovn Forever'

Og jeg vil gerne æde min gamle hat på, at 'Klovn Forever' selvfølgelig bliver årets mest sete film i 2015, ligesom forgængeren 'Klovn The Movie' også i 2010 blev årets mest sete film.

Der er ingen tvivl. Casper Christensen og Frank Hvam rykker helt vildt. Der er Klovn-feber i Danmark.

Mia Lyhne: Folk kalder mig Franks dame

'Man skal lige vænne sig til at få svigersøns pik i ansigtet'


Casper Christensen og Frank Hvam i en scene fra den nye film 'Klovn Forever' sammen med en stor Grand Danois-hund.