Mick Øgendahl: Nu med kjole

I den nye danske komedie 'Alle for Tre' dør Ralf og Timos far Arno - og brødrene finder ud af, at de har en storesøster i Italien spillet af Sonja Richter 

Rasmus Bjerg, Sonja Richter, og Mick Øgendahl i kjole samt filminstruktøren Rasmus Heide under optagelserne i Kroatien, der skal forestille at være det solbeskinnede Toscana i Italien. (Foto: Fridhtjof Film)
Rasmus Bjerg, Sonja Richter, og Mick Øgendahl i kjole samt filminstruktøren Rasmus Heide under optagelserne i Kroatien, der skal forestille at være det solbeskinnede Toscana i Italien. (Foto: Fridhtjof Film)
Følg Underholdning

Ekstra Bladet kan nu som det første medie afsløre, at Fridhtjof Film og filminstruktøren Rasmus Heide netop nu i Kroatien er ved at indspille en 3'er i den berømte filmføljeton med brødrene Ralf, Timo og Nikolai, der startede med filmen 'Alle for en' og blev efterfulgt af 'Alle for to'. Og den tredje film i rækken har selvfølgelig fået titlen 'Alle for tre'.

Men der er kommet helt nye boller på suppen eller måske i gullaschen. Det afslører Mick Øgendahl på telefon fra optagelserne i Kroatien.

- Vi har lige fået gullasch til frokost, og regnen står ned i tykke stænger. Og det er knap så godt, når scenen i dag skal forestille Toscana i Italien i strålende solskin, siger Mick Øgendahl, der igen springer ud som filmføljetonens største prügelknabe Ralf, der selvfølgelig i den nye film stadig får masser af tæsk og bliver kørt igennem vridemaskinen.

Timo er blevet skilt
I ’Alle for tre’ dør brødrenes far Arno(Kurt Ravn), og Timo og Ralf finder ud af, at de har en storesøster i Italien ved navn Kim(Sonja Richter). Timo er blevet skilt fra Lonnie og har samkvemsret med sin søn Heino. Men brødrenes døde far Arno har i sit testamente efterladt en sjælden dyr motorcykel til sit ældste barn, datteren Kim - og den motorcykel vil Timo meget gerne have fat i, så han kan få råd til at betale børnepenge. Derfor slæber han sin bror Ralf med ned til Toscana i Italien.

Mick Øgendahl afslører overfor Ekstra Bladet, at han i filmen springer ud i en helt ny påklædning, nemlig iført kjole.

- I Italien forsøger Ralf og Timo at bryde ind hos deres søster Kim for at stjæle motorcyklen. Men de bliver selvfølgelig snuppet på fersk gerning, fordi de vanen tro ikke er de skarpeste knive i skuffen. Men hun tager dem lidt til nåde, siger Øgendahl og tilføjer:

- Og i den forbindelse låner Ralf noget tøj af sin søster, der skal bruges til brødrenes største kup til dato. Og det er derfor, at jeg er klædt i feminint lingerie i det meste af filmen, siger Øgendahl med et stort grin.

Micks månedsløn: 250.000 kroner

Hvordan tager Ralf det, at hans far Arno dør?

- Et af omdrejsningspunkterne i filmen er, at man skal huske at nyde familien og være glad for den, mens man har den. Og jeg tror, at Ralf får en åbenbaring, da hans far dør. Han finder ud af, at han ikke har brugt nok tid sammen med sin far samt brugt den rigtige tid med ham, siger Øgendahl og tilføjer:

- Men dødsfaldet betyder også, at Timo og Ralf kommer lidt tættere på hinanden. Men de skal altså igennem en gruelig masse ting først.

De vanvittige løjer har forventet biografpremiere den 2. februar 2017.

Mick Øgendahl indlagt på psykiatrisk afdeling

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fiduskunst og magistervrøvl
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+