Ny film: Handicappede på bordel i Berlin

Tre unge danske mænd med muskelsvind tager på deres livs bordeltur til Berlin

BERLIN(Ekstra Bladet): - Nu skal jeg bare ned til Berlin og have så meget fisse, siger en af de tre unge danske mænd med muskelsvind i filmen 'Svindlerne', der i går blev vist ved filmfestivalen i Berlin kun nogle få kilometer fra bordellet Caligula, hvor de får deres drøm opfyldt.

Og godt ankommet til Berlin i højt humør siger en anden:

- Det koster kun 100 euro for at komme ind på bordellet, og så kan man knalde hele dagen.

Det er kulminationen på flere måneders længsel, der går i opfyldelse, da både Casper, Jakob og Kristian bliver forkælet af de professionelle prostituerede, der kærligt kæler og kærtegner de tre danske drenge til udløsninger. Og den unge filminstruktør Michael Dinesen kommer helt ind under huden på deres tanker og følelser.

- Jeg har fulgt Casper og Jakob og Kristian i fire år. Og selv om de alle tre er dybt handicappede af muskelsvind, tænker de og taler på nøjagtig samme måde som ganske almindelige, raske unge mænd. De holder af film, fest og farver. Og selvfølgelig har de også lige så meget lyst til sex som alle andre unge, selv om de er i en situation, hvor det er meget svært at møde kvinder og få kærester, siger Michael Dinesen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Men det handler ikke kun om sex. Det handler lige så meget om, at de savner berøring, ømhed og nærhed, siger Dinesen.

Fester og begravelser
I filmen følger man de tre unge mænd til både fester og begravelser. Og begravelser er der mange af. Når man har muskelsvind lever man nemlig ikke lige så lang tid som andre mennesker.

Det er en ekstremt hjertevarm film, der bevæger sig omkring temaet sex, men som kommer til at handle om alt andet end sex. Og det er både rørende og morsomt at følge de tre danske mænd, der i den grad elsker livet, selv om de er bundet til kørestole dagen lang.

Filmen kan netop nu streames på dr.dk. Og den er i øvrigt allerede blevet solgt til Sverige.

I filmen kommer man helt ind under huden på de unge mænd med muskelsvind. Et rørende og hjertevarmt portræt.(Foto: Staalfilm)
I filmen kommer man helt ind under huden på de unge mænd med muskelsvind. Et rørende og hjertevarmt portræt.(Foto: Staalfilm)

Her bliver filmen præsenteret i Filmby Aarhus af instruktøren Michael Dinesen yderst til højre i billedet.(Foto: Staalfilm)
Her bliver filmen præsenteret i Filmby Aarhus af instruktøren Michael Dinesen yderst til højre i billedet.(Foto: Staalfilm)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Men for en gruppe af danskere er julen svær