Ny tv-serie med Peter Stormare

Tre skandinaviske skuespillerinder skal spille de tre kvindelige hovedroller, der skal hævne sig på deres mænd i den kommende tv-serie 'Black Widows'

Peter Stormare skal spille den mandlige hovedrolle i den kommende skandinaviske tv-serie 'Black Widows'.(Foto: Polfoto)
Peter Stormare skal spille den mandlige hovedrolle i den kommende skandinaviske tv-serie 'Black Widows'.(Foto: Polfoto)

TV3 og Viaplay lancerer nu et nyt, original nordisk tv-drama, der skal have premiere i 2016. Arbejdstitlen er 'Black Widows' og tre prominente, skandinaviske skuespillerinder skal spille hovedrollerne. TV-serien bliver et fælles skandinavisk projekt i stil med den populære tv-serie 'Broen'.

- 'Black Widows' er en perfekt dramaserie. Drama-serier henover landegrænser har de senere år vokset sig yderst populære, og Black Widows er en unik serie for alle platforme i flere lande, siger Morten Mogensen, CCO for Free-TV i MTG Scandinavia.

Det kan allerede nu afsløres, at den svenske Hollywood-skuespiller Peter Stormare har en af de bærende roller i tv-serien. Han er blandt andet kendt fra Coen-brødrenes berømte film 'Fargo' og 'The Big Lebowski' samt den populære tv-serie 'Prison Break'.

- Det bliver et spændende projekt at arbejde med, og jeg er meget opsat på at komme i gang, siger Peter Stormare, der dog må vente til juli, før optagelserne begynder.

Hævnen er sød
Serien er en adaptation af den finske originalserie med samme navn fra 2014. Den tager udgangspunkt i tre veninder, der planlægger at hævne sig på deres mænd. Det er dog endnu ikke afsløret, hvilke heldige skuespillerinder fra henholdsvis Danmark, Sverige og Norge, der skal spille de tre kvindelige hovedroller.

'Black Widows' produceres i et samarbejde mellem MTG TV i Sverige, Norge og Danmark samt den pan-nordiske streamingstjeneste Viaplay. Serien er på otte episoder af en times varighed.

Optagelserne til 'Black Widows' ligger fra sidst i juli 2015 frem til og med oktober 2015. Det endelige cast offentliggøres først senere.

Her ses Peter Stormare i sin berømte  rolle i tv-serien 'Prison Break'.(Foto: Polfoto)
Her ses Peter Stormare i sin berømte rolle i tv-serien 'Prison Break'.(Foto: Polfoto)
 

 

 

1 af 2 Her ses Peter Stormare i sin berømte rolle i tv-serien 'Prison Break'.(Foto: Polfoto)
2 af 2 Peter Stormare skal spille den mandlige hovedrolle i den kommende skandinaviske tv-serie 'Black Widows'.(Foto: Polfoto)
3 kommentarer
Vis kommentarer