Officielt: Mere Frost på vej...

Disney har netop offentliggjort, at de er i fuld gang med at lave en opfølgning til verdenshistoriens bedst indtjenende tegnefilm

Der er mere fra Frost-universet på vej.

Men en indtjening på indtil videre mere end 1,3 milliarder dollar er Disney-filmen 'Frost' den mest populære tegnefilm i historien. Det er derfor ikke så underligt, at Disney-koncernen forsøger at presse flere kolde kontanter ud af deres 'Frost'-univers.

I går kom så endelig den officielle melding fra Disney om, at der kommer endnu en Frost-spillefilm med alle de kendte og elskede karakterer, der blandt andet tæller Anna, Elsa, Kristoffer og snemanden Olaf.

Der er endnu ikke offentliggjort en premieredato, men det ligger fast, at det er det samme Oscar-vindende team, som stod bag den første film, der har fået ansvaret for at føre historien videre.

Disneys animationschef John Lasseter fortæller i en pressemeddelelse, at det nye eventyr vil 'vise os meget mere af Arendal', der som bekendt er det eventyrland, hvor Frost-prinsesserne slår deres folder.

Og mon ikke der også kommer en ørehænger/landeplage eller to i stil med 'Let it go' (Lad det ske) ud af anstrengelserne.

Så er der snart flere kram på vej til snemanden Olaf.
Så er der snart flere kram på vej til snemanden Olaf.