Paprika springer ud som superskurk

Danmarks 50-årige diva Paprika Steen skal spille skurk i 'Antboy 3'

Antboy-holdet:  Nicolas Bro, Oscar Dietz, Paprika Steen og Ask Hasselbalch er klar til Antboy 3.(Foto: Rolf Konow)
Antboy-holdet: Nicolas Bro, Oscar Dietz, Paprika Steen og Ask Hasselbalch er klar til Antboy 3.(Foto: Rolf Konow)

Dansk films sejeste superhelt for børn og unge vender tilbage,  nemlig den utrolige Antboy, der i den kommende film 'Antboy 3' for alvor bliver sat på en prøve, når han skal i strid med superskurken, den skumle direktør Alicia Dufort, der skal spilles af selveste Paprika Steen.

Den 50-årige Paprika Steen har tidligere med held spillet superskurk i Ole Bornedals science-fiction ungdomsgyser 'Vikaren' fra 2007, hvor hun som en kvinde fra det ydre rum, levede undercover på jorden som skolelærerinden Ulla Harms, der for alvor satte en skræk i livet hos sine elever.

Paprika Steen som Tove Ditlevsen

En skummel direktør
Filminstruktøren Ask Hasselbach går hen over sommeren igen med optagelserne til 'Antboy 3', der bliver den sidste film i den planlagte trilogi om dansk films superhelt. Oscar Dietz, Samuel Ting Graf og Amalie Kruse Jensen gentager rollerne som trekløveret Pelle, Wilhelm og Ida, mens Nicolas Bro vender stærkt tilbage i rollen som Loppen. Ny på rollelisten er Paprika Steen som super karrierekvinde og ExoFarms nye, skumle direktør Alicia Dufort. 'Antboy 3' får biografpremiere i vinterferien 2016.

Derfor farvede Paprika sit hår lyserødt

I en pressemeddelelse skriver SF Film følgende om filmen:

'Det er blevet sommer i Middellund, og Pelle nyder livet med kæresten Ida. Pelles tidligere fjende, Albert Gæmelkrå, bedre kendt som Loppen, er blevet løsladt og har fået fast arbejde hos Alicia Dufort, Exofarms nye direktør. Men ikke alt er helt, som det skal være, og snart kastes Antboy ud i det ultimative opgør …'

Charme, humor og spænding
Instruktør Ask Hasselbalch siger:

 - 'Antboy 3, som danner afslutningen på trilogien om den danske superhelt, kombinerer charmen og humoren fra den første Antboy-film og spændingen og effekterne fra 'Antboy 2'. Den kommer til at danne det foreløbige og endelige klimaks på en historie, som både byder på nye karakterer, men naturligvis også et gensyn med de mange velkendte karakterer, hvoraf nogle vil afsløre overraskende nye sider af sig selv.

På rollelisten er desuden de to piger Cecilie Alstrup Tarp og Astrid Juncher-Benzon, som gentager deres roller som Amanda og Maria, der også spillede Furien, samt Lærke Winther og Frank Thiel som Pelles mor og far.Manuskripterne til trilogien om Antboy er skrevet af Anders Ølholm.

Optagelserne går i gang den 15. juli i København, Hamborg og på Fyn.

Paprika 50 år: Jeg er en primadonna