Pinlig baghyler i 'Klassefesten 3'

Anders W. Berthelsen kan ikke styre sine lyster i rollen som Andreas i en hylende morsom scene fra den kommende film 'Klassefesten 3 - Dåben'

Se det morsomme klip her. (Der kan forekomme lang load tid - forsøg at genindlæse, hvis klippet ikke vises)

Det er ikke nogen hemmelighed, at de to første 'Klassefesten'-film har budt på grænseoverskridende og pinlige scener med blandt andet strippere og klemte kønsorganer. Men i den kommende 'Klassefesten 3 - Dåben' bliver de tre tidligere klassekammerater endnu mere vilde og pinlige.

Ekstra Bladet har eksklusivt fået et klip fra filmen, hvor Nicolaj Kopernikus og Anders W. Berthelsen i rollerne som Niels og Andreas i en scene deler dobbeltseng. Men det kan godt være lidt farligt, især når den fraskilte Andreas konstant går rundt og er liderlig.

Klassefest med fastklemte kønsorganer

Scenen starter med, at Andreas i søvne i en vaskeægte baghyler-stilling høvler løs på den stakkels Niels, der pludselig vågner op og siger: Hvad fanden laver du?

Hertil svarer en pinlig berørt Andreas:

- Undskyld. Det er bare fordi, at jeg er så liderlig. Jeg drømte, at jeg var sammen med receptionisten.

De to voksne mænd vender herefter ryggen til hinanden i dobbeltsengen for at lægge sig til at sove igen. Men når man er rigtig liderlig, er man konstant liderlig. I klippet oven over kan man se, hvordan det udvikler sig i dobbeltsengen.

Skuespiller overrasket af stripper

Nedtællingen er i gang. Om præcis 107 dage er der danmarkspremiere på årets mest ventede danske komedie, 'Klassefesten 3 - Dåben'. De to første film solgte mere end 1,1 mio. biografbilletter i alt, og nu er scenen sat til et nyt glædeligt gensyn med de tre bedste venner Andreas, Niels og Thomas i skikkelse af Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby. Filmen skal instrueres af Birger Larsen.

(Artiklen fortsætter under billedet)

De tre venner på vej til dåbsfest sammen med den smukke Nina(Stephania Potalivo) og Andreas' far Axel(Søren Thomsen)
De tre venner på vej til dåbsfest sammen med den smukke Nina(Stephania Potalivo) og Andreas' far Axel(Søren Thomsen)
 

Vandfødsel og sjatpisseri
I 'Klassefesten 1' blev publikum inviteret til et 25 års jubilæum i vennernes gamle klasse. I 'Klassefesten 2' blev der budt på både bryllup og begravelse. Og i 'Klassefesten 3', der skal instrueres af Birger Larsen,  er der nu lagt op til en dåbsfest.

De tre venner Niels, Thomas og Andreas har hver især deres at se til, men specielt Andreas har det hårdt for tiden. Han er ikke kommet videre siden sin skilsmisse, men det er ekskonen Hanne så sandelig. Hun har fået en succesfuld ny kæreste og en skøn datter, og for at gøre det hele meget værre har parret oveni købet bedt Andreas være Gudfar. Han siger modstræbende ja og vil nu vise alle og enhver, at det går ham mindst lige så godt. Med kun fem dage til ceremonien beslutter Andreas, at han er nødt til at have en kæreste med - og hvilket sted er bedre egnet til at skaffe en kæreste end en singlehøjskole. Det bliver en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer, hvor singlepiger, sjatpisseri og en voldsom vandfødsel blot er nogle af de forhindringer, der står i vejen for at nå den spektakulære dåbsfest.  

'Klassefesten 3 - Dåben' får dansk biografpremiere landet over torsdag den 6. oktober.