Rasmus Bjerg: Ornen gik amok og stak af

Den populære skuespiller Rasmus Bjerg bliver udsat for lidt af hvert i den kommende komedie 'Alle for tre', der netop nu bliver optaget i Kroatien 

Rasmus Bjerg oplever i filmen 'Alle for tre', at hans far dør
Rasmus Bjerg oplever i filmen 'Alle for tre', at hans far dør

Rasmus Bjerg, Sonja Richter, og Mick Øgendahl i kjole samt filminstruktøren Rasmus Heide under optagelserne i Kroatien, der skal forestille at være det solbeskinnede Toscana i Italien. (Foto: Fridhtjof Film) Filmnyheder Mick Øgendahl: Nu med kjole

- I en af optagelserne her i Kroatien medvirkede en stor orne på den samme dag, hvor der også var fire geder og en hamster med på settet. Men ornen ville altså ikke lige, som vi ville. Den gik pludselig amok og stak af. Og så måtte filmholdet jagte den rundt i bjergene her i Kroatien. Der var sgu nogle, der fik sved på panden, fortæller komikeren Rasmus Bjerg, der netop nu befinder sig i Kroatien, hvor han sammen med blandt andre Mick Øgendahl, Zlatco Buric og Sonja Richter er ved at optage den kommende komedie-film 'Alle for tre'.

Rasmus Bjerg er helt på toppen i dag. Men for seks år siden overvejede han faktisk at begå selvmord.(Foto: Jakob Jørgensen) Danske kendte Rasmus Bjerg efter beskyldninger om vold: Jeg tog nervepiller i ugevis

Ekstra Bladet taler med Rasmus Bjerg umiddelbart efter, at han netop har sat tænderne i frokostmåltidet bestående af gullasch.

- Det var en udmærket gullasch vi fik til frokost. Men det er altså ikke nogen badeferie at lave film her i Kroatien. Vi knokler 12 timer om dagen seks dage om ugen.

Rasmus Bjerg, Sonja Richter, og Mick Øgendahl i kjole samt filminstruktøren Rasmus Heide under optagelserne i Kroatien, der skal forestille at være det solbeskinnede Toscana i Italien. (Foto: Fridhtjof Film)
Rasmus Bjerg, Sonja Richter, og Mick Øgendahl i kjole samt filminstruktøren Rasmus Heide under optagelserne i Kroatien, der skal forestille at være det solbeskinnede Toscana i Italien. (Foto: Fridhtjof Film)
 

Kan du fortælle lidt om, hvad der sker med din karakter Timo i filmen 'Alle for tre'?

- Denne gang er vi blevet præsenteret for et lidt skarpere manuskript. Der er lidt mere på spil. Timos far Arno(Kurt Ravn) dør. Og Timo er også blevet skilt fra Lonnie og finder ud af, at han er ved at miste sin søn Heino, fordi han ikke kan passe sine samkvems-aftaler og betale børnepenge. Timo får sat stolen for døren og mærker pludselig, at hele hans verden er ved at krakelere. Så for min rolles vedkommende handler det meget om at miste sin far og at se sig selv som far, forklarer Rasmus Bjerg.

I 'Alle for tre' går det også op for brødrene Timo og Ralf(Mick Øgendahl) ved farens død, at de faktisk har en ukendt storebror i Italien ved navn Kim, der er enearving til en værdifuld gammel motorcykel. Timo går glip af arven fordi han ikke længere er det ældste barn. Og derfor slæber han sin bror Ralf med til Italien for at få fat på den sjældne motorcykel.

Rasmus Bjerg og Sonja Richter i en scene fra filmen 'Alle for Tre'. (Foto: Fridhtjof Film)
Rasmus Bjerg og Sonja Richter i en scene fra filmen 'Alle for Tre'. (Foto: Fridhtjof Film)
 

Ukendt søster i Italien
I Italien viser det sig imidlertid, at den ukendte bror faktisk er en søster(Sonja Richter). Og da motorcyklen samtidigt er inddraget af den lokale pelsfabrikant og mafioso(Zlatco Buric), må Timo og Ralf arbejde sammen med deres nyfundne søster for at lave deres største, vildeste og vigtigste kup til dato.

Hvordan har det været at spille sammen med Sonja Richter i rollen som din søster?

- Det tegner virkelig godt, og Sonja bidrager med en anden tone til den her film. Og det tror jeg er meget glædeligt for os allesamen. Det er fedt at hun gider at lege med.

Rasmus Bjerg kan noget med fed humor. Foto: Jesper Mortensen Danske kendte Rasmus Bjerg: Brug for at sætte noget på spil

Til mafia-bryllup
Hvor meget kan du afsløre omkring filmens mafioso spillet af Zlatco Buric?

- Jeg kan i hvert fald sige, at vi på et tidspunkt havner til hans datters bryllup. Og her kommer motorcyklen til at spille en væsentlig rolle. Det går ikke stille af sig, siger Rasmus Bjerg.

Ekstra Bladet har også fået fat i et billede fra filmen, hvor Rasmus Bjerg står og kæler med en lille hamster. Det forklarer han således:

- Det er en hamster, som jeg på et tidspunkt har stjålet til min søn Heino, fordi jeg glemte at tage med ham ud at fiske. Og den hamster vil hans mor Lonnie under ingen omstændigheder have inden for sine døre. Så jeg putter den i lommen og tager den med under hele turen til Italien. Og til sidst ender det med, at jeg forærer den til min bror Ralf.

Begejstret for Sonja
Filmens instruktør Rasmus Heide er i øvrigt begejstret for at have fået Sonja Richter med på rollelisten som brødrenes ukendte søster i Italien.

- Sonja har været helt fantastisk. Hun er normalt mere kendt for de seriøse roller. Men da jeg talte med hende om rollen, blev hun pludselig meget interesseret og kunne godt se sig selv i en komedie. Hun er jo utrolig overbevisende som person, og det kan virke ekstremt morsomt i et univers med de to vanvittige brødre, forklarer Rasmus Heide. 

Knap 800.000 danskere har set de to første film i føljetonen om Timo, Ralf og Nikolai(Jonatan Spang). Og filmens instruktør Rasmus Heide håber, at danskerne vil tage lige så godt imod den nye film 'Alle for tre', der har forventet premiere den 2. februar 2017.

Sonja Richter er her bevæbnet med et splattergevær. På et tidspunkt i filmen skyder hun Ralf(Mick Øgendahl) direkte i drøbelen.(Foto: Fridhtjof Film)
Sonja Richter er her bevæbnet med et splattergevær. På et tidspunkt i filmen skyder hun Ralf(Mick Øgendahl) direkte i drøbelen.(Foto: Fridhtjof Film)
 

Rasmus Bjerg krammer her en lille hamster, som han i filmen forærer sin søn. (Foto: Fridhtjof Film)
Rasmus Bjerg krammer her en lille hamster, som han i filmen forærer sin søn. (Foto: Fridhtjof Film)
 

 

1 af 5 Rasmus Bjerg, Sonja Richter, og Mick Øgendahl i kjole samt filminstruktøren Rasmus Heide under optagelserne i Kroatien, der skal forestille at være det solbeskinnede Toscana i Italien. (Foto: Fridhtjof Film)
2 af 5 Rasmus Bjerg krammer her en lille hamster, som han i filmen forærer sin søn. (Foto: Fridhtjof Film)
3 af 5 Rasmus Bjerg og Sonja Richter i en scene fra filmen 'Alle for Tre'. (Foto: Fridhtjof Film)
4 af 5 Sonja Richter er her bevæbnet med et splattergevær. På et tidspunkt i filmen skyder hun Ralf(Mick Øgendahl) direkte i drøbelen.(Foto: Fridhtjof Film)
5 af 5 Rasmus Bjerg oplever i filmen 'Alle for tre', at hans far dør
3 kommentarer
Vis kommentarer