Rosalinde Mynster: Første Robert i familien

Stjernen fra 'Badehotellet' håber, at der er held ved denne fjerde nominering til en Robert-pris

Rosalinde Mynster er Robert-nomineret for sin 'Fie'-rolle i 'Badehotellet. Foto: Tariq Mikkel Khan
Rosalinde Mynster er Robert-nomineret for sin 'Fie'-rolle i 'Badehotellet. Foto: Tariq Mikkel Khan

Fie fra 'Badehotellet' er nomineret for fjerde gang til en Robert-statuette - og måske er det lykkens gang. I så fald bliver Rosalinde Mynster den første i familien, der ellers rumme store teaternavne som Karen-Lise Mynster og Søren Spanning, der kan sætte en film/tv-pris af Robert Jacobsen op på hylden.

Badehotellet: Seerne er vilde med Fie og fru Andersen

- Nomeringen for Årets Kvindelige Hovedrolle på tv er rigtig dejlig. Jeg er så glad for 'Badehotellet', og glæder mig faktisk til sommer, når vi skal optage fjerde sæson. Vi har det mest fantastiske hold, når vi laver den serie. Det er lige som en familie. Og midt i optagelserne holder vi så lige en måneds sommerferie, hvilket er luksus, griner hun.

Rosalinde Mynster er lige som flere af sine medspillere i TV2-serien meget overrasket over de vildt høje seertal på flere en 1,5 mio., der er kommet på 'Badehotellet', som sendes hver mandag aften.

Dansk kendis-par er gået fra hinanden

- Jeg tror, at det må være et udtryk for, at seerne har manglet denne type serie - altså en folkelig, lys familieserie, som ligger lagt fra de smarte ungdoms-serier og mange kilometer fra de dystre krimi-serier. 'Badehotellet' har en aura af noget helt nede på jorden - noget alle kan forstå - både unge og gamle, og derfor kan folk være fælles om det. Den slags serier er der ikke mange af, og derfor er jeg vildt stolt af, at jeg er med på et projekt, som appellerer til de mange, og som seerne virkelig holder af, erklærer hun.

Som autodidakt skuespiller har hun læst hos Lars Mikkelsen - og det gør hun stadig.

Skuespillerbørn er 'De Resistente'

- Jeg tror aldrig, at jeg vil komme til at føle mig færdiguddannet. Der er så meget, jeg vil prøve af, og så mange retninger, der kan forme mig. Det er en livslang proces. Lige nu prøver jeg på et teaterstykke på en undergrundsscene , der hedder 'Tusk'. Den ligger i en gammel militærbunker på Refshaleøen. Her har vi d. 25 februar premiere på en forestilling, 'Mennesker mødes', om kærlighed - i en lidt tvistet udgave. Den ligger i forlængelse af Pygmalion-konceptet, hvor man skaber den perfekte kvinder. Hos os skaber kvinden den perfekte mand i tankerne - ham hun skitserer i sin søgning på datingsites. Vi synes, at det er spændende, og vi holder vores forestilling meget intim, fordi vi kun vil have omkring 25 tilskuere per gang, forklarer hun.

Rosalinde Mynster har også tidligere både skrevet til og selv spillet med i undergrundsteater i forskellige sammenhænge.

Om to uger - d. 7. februar - afgøres det så, om prismodtagerlisten for Robert'er også skal have en Mynster tilføjet.

Meget aktuel 'Mynster-familie'

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby