Se hvilken kvindelig stjerne der er med i dansk Oscar-instruktørs nye film

I dag startede filminstruktøren Anders Walters første optage-dag på sin nye store Hollywood-film 'I Kill Giants' med Avatar-stjernen Zoe Saldana på rollelisten

Sådan så det ud, da Anders Walter og filmproducenten Kim Magnusson i 2014 fik en Oscar for kortfilmen 'Helium'. (Foto: AP)
Sådan så det ud, da Anders Walter og filmproducenten Kim Magnusson i 2014 fik en Oscar for kortfilmen 'Helium'. (Foto: AP)

- Første optagelse skete til tiden og efter planen.

Således skriver den danske filmproducent Kim Magnusson i dag på facebook og afslører dermed, at den danske Oscar-vindende filminstruktør Anders Walter i dag er startet på første optage-dag af sin nye store Hollywood-film 'I Kill Giants', der i den kommende tid skal  optages i Irland.

Det er ikke nogen hemmelighed, at en Oscar-sejr kan blive et gigantisk skub til en international karriere, og således har Anders Walters Oscar-sejr for kortfilmen 'Helium' i 2014 også skaffet ham det eftertragtede instruktør-job til filmen 'I Kill Giants'.

Den smukke Zoe Saldana poserer her for pressen. Nu skal hun spille en bærende rolle i den danske filminstruktør Anders Walters kommende film 'I Kill Giants'. (Foto: AP)
Den smukke Zoe Saldana poserer her for pressen. Nu skal hun spille en bærende rolle i den danske filminstruktør Anders Walters kommende film 'I Kill Giants'. (Foto: AP)
 

Fra tegneserie til film
Der er tale om en filmatisering af den amerikanske forfatter Joe Kellys fantasy­tegneserie 'I Kill Giants', og Anders Walter har fået Avatar-stjernen Zoe Saldana i en af de bærende roller i filmen, der også har skuespillerinderne Madison Wolfe og Imogen Poots på rollelisten.

Zoe Saldana fik sit store gennembrud i filmen 'Avatar', der stadig er en af verdens mest sete film. Hun har også medvirket i de sidste to Star Trek-film og skal selvfølgelig også medvirke i den kommende tredje Star Trek-film. Og naturligvis skal Zoe Saldana også medvirke i den  kommende opfølger til Avatar-filmen. Så der er tale om en af de helt store kvindelige Hollywood-stjerner, der nu skal arbejde sammen med danske Anders Walter.

Skuespillerinde raser efter hudfarve-kritik

Her ses Zoe Saldana sammen med Sam Worthington i en scene fra den berømte film 'Avatar'. (Foto: AP)
Her ses Zoe Saldana sammen med Sam Worthington i en scene fra den berømte film 'Avatar'. (Foto: AP)
 

Magi og monstre
'I Kill Giants' handler om en pige, Barbara Thorson(Madison Wolfe), som håndterer sit svære liv ved at flygte ind i en fantasiverden med magi og monstre. Zoe Saldana spiller rollen som psykologen Mrs. Mollé, der hjælper den lille pige med både at konfrontere de interne og de externe trusler, som hun møder i processen.

Madison Wolfe, der først blev for alvor kendt for sin rolle i første sæson af 'True Detective', blev valgt til hovedrollen i 'I Kill Giants' ud af 500 amerikanske piger, der ønskede at få rollen.

Helium vandt: Første danske Oscar-sejr

Forståelse for børn
En af filmens producenter, Justin Nappi, har tidligere sagt i en pressemeddelelse om Anders Walter:

- Vi er begge sikre på, at Anders har dybden og visionen til at bringe den fantastiske historie i 'I Kill Giants' og dens karakterer til live. Som man kan se i hans film 'Helium' og '9 meter', har han en unik forståelse for børn og deres måde at gå til livets sværeste udfordringer på.

 

 

 

 

Seneste nyt

Det er ikke mere heltemodigt eller bonusværdigt at være sygeplejerske end sosu

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.