Se Rasmus Botoft på kikset balde-jagt

Ungernes havetrampolin kan bruges til meget....

Det er ikke sådan, når naboen soler sig. Pr-foto
Det er ikke sådan, når naboen soler sig. Pr-foto
Følg Underholdning

Mænd er som bekendt ikke skabt til at multi-taske! Og Rasmus Botoft viser med bravour, at fyre ikke kan mestre bare to ting på én gang. Det gør han i komedien 'Swinger', der har premiere senere på måneden.

Som titlen afslører, er der masser af lummerhed i filmen, og det er da også et forsøg på at belure naboen særdeles velformede bagdel, at det mildest talt går helt galt for Botoft, der må folde sig ud i ungernes havetrampolin for at kigge over plankeværket.

Udover Rasmus Botoft spiller Martin Buch, Mille Dinesen, Therese Damsgaard, Lisbeth Wulff, Natalie Madueño og Birthe Neumann med i 'Swinger'.

Rytteriet-stjerne snupper international rolle

Botoft spiller således både sammen med sin kone og sin satire-makker fra 'Rytteriet', der har hovedrollen i filmen. Martin Buch spiller Adam, der befinder sig midt i livet med en skøn kone, en snart voksen søn og et fast arbejde.

Skuespillerpar lader kæresteriet blive hjemme

Men alligevel er det ikke rigtig nok, og hans ungdoms optimisme og appetit på livet er efterhånden et fjernt minde. Selv de swinger-weekender, som konen og han gennem årene er taget på for at give det hele lidt krydderi, er blevet rutine.

Men en dag på en sådan weekendtur sker det, som bare ikke må ske i en swingerklub: Adam forelsker sig i den unge smukke Patricia, der spilles af 'Bedraget'-stjernen Natalie Madueño.

Se traileren til 'Swinger' her:

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+