Se trailer til film om verdens største fodboldspiller

Nu kommer filmen om den brasilianske fodboldspiller Pelé. Se traileren herunder

Se trailer for 'Pelé' her

Det bliver stadig diskuteret om brasilianske Pelé, portugisiske Ronaldo eller de argentinske Maradonna og  Messi er den bedste fodboldspiller i verden nogensinde. Men i en lang årrække sad brasilianske Pelé i hvert fald på titlen. Og nu kommer filmen om hans liv 'Pelé - Birth of a legend', der har premiere i de danske biografer den 23. maj.

Filmen 'Pelé - Birth of a Legend' er en action-fyldt og inspirerende spillefilm, der fortæller den mirakuløse historie om den legendariske fodboldspillers vej mod stjernerne, fra ung dreng til 17-årig spiller, der scorede sejrsmålet, da Brasilien blev verdensmester for første gang i 1958.

Et fantastisk billede fra den kommende film 'Pelé, der viser den unge Pelé spille fodbold i gaderne i Bauru i Brasilien, hvor han voksede op.(Foto: Ique Esteves) Filmnyheder Nu kommer filmen om Pelé

Fattig dreng bliver verdensstjerne
Edison Arantes do Nascimento (Pelé) er en Brasiliansk dreng, som ikke vokser op under de bedste vilkår. På trods af modgang og fattigdom bliver han verdensberømt som fodboldstjernen Pelé.

Ifølge en pressemeddelelse fra Sandrew Metronome Distribution tager Pelés liv for alvor en drejning da han som 17 årig får afgørende betydning for Brasiliansk fodbold. Han brugte sin uortodokse og autentiske spillestil og overvandt alle forhindringer med sit kæmpe talent og store mod. Pelé inspirerede en hel verden og ikke mindst sit eget land, som han forandrede for evigt.

Uruguays Alcides Ghiggia har scoret til 2-1 mod Brasilien i den afgørende kamp ved VM i 1950 (Foto: AP) Sport og Spil Det brasilianske traume

Pelé besøgte filmoptagelserne
Pelé besøgte filmoptagelserne, som fandt sted på hans hjemegn i Brasilien, efter besøget udtalte han:

- At komme på besøg under disse filmoptagelser gjorde mig så lykkelig. At være sammen med en så talentfuld 'familie', der alle arbejder for at fortæller historien om mit liv, er stort, sagde Pelé omkring sit besøg på filmoptagelserne.

 

 

1 af 2 Her er virkelighedens Pelé fotograferet i 2013. Han er i dag 75 år gammel. (Foto: AP)
2 af 2 Et fantastisk billede fra den kommende film 'Pelé, der viser den unge Pelé spille fodbold i gaderne i Bauru i Brasilien, hvor han voksede op.(Foto: Ique Esteves)
15 kommentarer
Vis kommentarer