Se traileren til filmen, der kvæstede Bodil Jørgensen

Bodil Jørgensen blev alvorligt såret ved en traktor-ulykke under optagelserne til 'Far til Fires vilde ferie' - i traileren ses Kirsten Lehfeldt, der overtog Bodil Jørgensens rolle som fru Sejersen

Her kan du se filmens trailer

Der gik en chock-bølge gennem Danmark for næsten nøjagtigt et år siden den 18. juni 2014, da nyheden om, at den folkekære skuespiller Bodil Jørgensen blev kvæstet i forbindelse med en traktor-ulykke under optagelserne til filmen 'Far til Fires Vilde Ferie'.

Bodil Jørgensen blev alvorligt såret ved den dramatiske ulykke, der skete, da en traktor skulle køre op af et stejlt dige og pludselig kørte fast i sandet og væltede ned over Bodil Jørgensen, der var faldet af traktoren. Bodil Jørgensen brækkede blandt andet flere ribben og fik også brud på bækkenet og måtte selvfølgelig opgive rollen som fru Sejersen i filmen. Den rolle blev efterfølgende overtaget af Kirsten Lehfeldt.

Bodil Jørgensen slog sig slemt, da hun i går var involveret i en alvorlig traktorulykke. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Efter traktorulykke: Sådan er Bodils kvæstelser

Nu kan man se filmens nye trailer, og i en af de allerførste klip i traileren toner Kirsten Lehfeldt frem i rollen som fru Sejersen. Der er dog heldigvis ingen klip fra den berygtede traktor-scene, der naturligvis blev droppet umiddelbart efter den forfærdelige ulykke.

Der er nu ikke længere en traktor med i filmen. (Foto: EB) Danske kendte Fyrer traktor efter Bodil-ulykke

Til gengæld er der en dramatisk scene, hvor den lille Sigurd Philip Dalgas i rollen som Lille Per kører rundt på en stor firehjulet cross-motorcykel.

(artiklen fortsætter under billedet)

Onkel Anders og Lille Per bliver spillet af Kurt Ravn og Sigurd Philip Dalgas.(Foto: Karina Tengberg)
Onkel Anders og Lille Per bliver spillet af Kurt Ravn og Sigurd Philip Dalgas.(Foto: Karina Tengberg)
 

Ferie ved Vadehavet
I den nye 'Far til Fires vilde ferie' holder familien ferie ved Vadehavet, men et luksuriøst nabohus tiltrækker sig familiens opmærksomhed. Da Far bliver beskyldt for indbrud i huset, må familien træde til. De prøver at finde de rigtige tyve, men forgæves. Samtidig kommer Far til at se mere og mere suspekt ud, og pludselig er hele øen overbevist om, at han er skyldig, og de vil have familien væk fra øen. I en storstilet aktion lykkes det familien at stoppe tyvene. Men da skurkene flygter ud i det farlige Vadehav, er Lille Per den eneste, der kan redde deres liv.

Lille Per spilles af Sigurd Philip Dalgas og blandt de øvrige medvirkende er Karoline Hamm, Rasmus Bardram Johnbeck, Emilie Werner Semmelroth, Jesper Asholt, Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt og Allan Hyde. Blandt de nye medvirkende ses Søs Egelind, Martin Brygmann og Joakim Ingversen.

'Far til fires vilde ferie' får biografpremiere torsdag 1. oktober 2015.

Kurt Ravn slap selv for skader i forbindelse med ulykken. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Chokeret Kurt Ravn: - Et held, at det ikke gik værre

En dramatisk scene fra filmen, hvor en bil bliver trukket fri i Vadehavet.(Foto: Karina Tengberg)
En dramatisk scene fra filmen, hvor en bil bliver trukket fri i Vadehavet.(Foto: Karina Tengberg)

Det kan være farligt at gå på toilettet i en Far til  Fire-film.(Foto: Karina Tengberg)
Det kan være farligt at gå på toilettet i en Far til Fire-film.(Foto: Karina Tengberg)
 

1 af 4 Onkel Anders og Lille Per bliver spillet af Kurt Ravn og Sigurd Philip Dalgas.(Foto: Karina Tengberg)
2 af 4 En dramatisk scene fra filmen, hvor en bil bliver trukket fri i Vadehavet.(Foto: Karina Tengberg)
3 af 4 Det kan være farligt at gå på toilettet i en Far til Fire-film.(Foto: Karina Tengberg)
4 af 4 Her er skuespilleren Sigurd Philip Dalgas i rollen som Lille Per i aktion på en firehjulet cross-motorcykel i en scene fra 'Far til Fires Vilde Ferie'.(Foto: Karina Tengberg)
7 kommentarer
Vis kommentarer