Sean Penn sagsøger instruktør for injurier

Sean Penn hiver filminstruktør Lee Daniels i retten, efter at Daniels har sammenlignet Penn med en skuespiller, der er dømt for hustruvold

Sean Penn sagsøger instruktøren Lee Daniels. (Foto: AP)
Sean Penn sagsøger instruktøren Lee Daniels. (Foto: AP)

Sean Penn er kendt for sine hårdtslående roller i 'Mystic River', 'Gangster Squad' og 'The Thin Red Line', men han vil ikke finde sig i at blive sat i bås med folk, der slår på kvinder. Derfor har han nu sagsøgt filminstruktøren Lee Daniels for 70 millioner kroner for ærekrænkelse, efter at Daniels i et interview insinuerede, at Penn har udøvet vold mod kvinder.

I et interview med The Hollywood Reporter om tv-serien 'Empire', som Lee Daniels instruerer, forsvarede Daniels en af seriens skuespillere, Terrence Howard, der tidligere er blevet kendt skyldig i vold mod kvinder. Problemet var bare, at Daniels gjorde det ved at sammenligne Howard med Sean Penn:

- Terrence har ikke opført sig anderledes end Marlon Brando eller Sean Penn, men lige pludselig bliver han dæmoniseret, sagde Daniels til magasinet.

Det fik Sean Penn til at indgive en klage til retten over Lee Daniels med et krav på 70 millioner kroner for ærekrænkelse.

Pamela på vej til at blive helt rask

Lee Daniels (til højre) på den røde løber i Cannes med Nicole Kidman og Zac Efron. (Foto: AP)
Lee Daniels (til højre) på den røde løber i Cannes med Nicole Kidman og Zac Efron. (Foto: AP)

I anklagen, som CNN er kommet i besiddelse af, skriver hans advokat, Mathew Rosengart, at Sean Penn aldrig er dømt for vold mod kvinder, selvom han ikke er nogen engel:

- Daniels sammenligner fejlagtigt Penn med Howard. Selvom Sean Penn har været på kant med loven flere gange, er han i modsætning til Howard aldrig blevet arresteret eller dømt for hustruvold, hvilket hans tidligere koner - deriblandt Madonna - kan bekræfte.

Sean Penns advokat mener desuden, at Lee Daniels forsøger at udnytte Sean Penns navn til at promovere sin serie:

- Sean Penn er på grund af sin status som en offentligt kendt person i årevis blevet udsat for skandaløse og ubegrundede anklager, men han vil ikke finde sig i modbydelige angreb fra andre, der forsøger at promovere dem selv eller deres projekter på hans bekostning.

Sean Penn har senest været aktuel i actionfilmen 'The Gunman'.

Her er sommerens mange Hollywood-brud

Udtalelsen om Sean Penn faldt i et interview om serien 'Empire', hvor Terrence Howard (i midten) spiller hovedrollen. (Foto: PR)
Udtalelsen om Sean Penn faldt i et interview om serien 'Empire', hvor Terrence Howard (i midten) spiller hovedrollen. (Foto: PR)

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time